perjantai 21. lokakuuta 2011

Talvisettiä..Heinin talvisetti vähitellen kasassa, eli pipo ongelma ratkaistiin tällä ihanalla unq hatulla, värit on valittu puvun väreihin sopiviksi.

Mukavaa viikonloppua!
Meillä täällä alkaa tytöillä koulusta syysloma, mulla vielä työrupeama tänään iltaan ja huomenna koko päivä töissä, ensiviikolla ei sitten ole kun parina päivänä töitä eli ehditään lomailla tyttöjen kanssa yhdessä muutamana päivänä. Heinilläkin kerhosta loma ensiviikolla.

Hanna

9 kommenttia :

 1. Ihana setti ja hattu on niin täydellinen!Hei, listasin just huutikseen yhden gymboreen juhlamekon, mutta nyt muistin, että kyselitkös sä sitä silloin joskus?Siihen ei ole vielä tullut kyllä huutoja, joten nopeasti vinkkaan.

  VastaaPoista
 2. Ihana hattu. Silloin tästä haalarista haaveillessani ajattelin tuon syreenin oleva oiva sävy tälle ja niin se onkin.

  VastaaPoista
 3. M, kiitos niin minustakin.

  Sini, kiitos hattu on kyllä ihana:)
  Pitää käydä kurkkimassa huutiksessa, kiitos vinkistä:)

  Saija, kiitos, sävy on kyllä ihan täydellinen.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana talvisetti!

  Mukavia syyslomapäiviä teille sinne! :)

  VastaaPoista
 5. Johanna,kiitos, kiva kun kävit täällä:)

  Anni, Kiitos niin minustakin:)

  VastaaPoista
 6. Arggh..taas siis alkaa se topan yms. metsästys. Se on niin ankeeta. Mä kun en voi sietää haalareita, ulkomyssyjä, goretex-kenkiä. Ne on sellaset pakko-ostaa-kamppeet. Mieluummin ostelis vaan mekkoja yms.. Cup Cakeen tai Ticketiin taidan tänä vuonna ulkovaatteiden osalta päätyä.

  VastaaPoista
 7. Reissuja ja romantiikkaa, niin se talvi sieltä vaan tulee viimeisten uutisten mukaan talvesta tulee leuto, onhan siitä ennustettu jo välillä hyytävän kylmääkin talvea, taitaa olla arvoitus millainen talvi tulee tarvitaako toppaa lainkaan:)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)