maanantai 17. lokakuuta 2011

Uudet sammarit


Heinin uudet samettihousut, ostin lasten kirppis tapahtumasta joku oli itse ommellut ovat aivan uudet ja hintaa oli vain 6 €. Housut on tarkoitettu polvihousuiksi saapikkaiden kanssa pidettäviksi, mutta menee meillä ensi näin kun olivatkin aika reilut, vyötärössä kiva resori ei purista eikä kiristä ja venyy tarpeen mukaan, eli aika pitkä käyttö ikä näillä housuilla. Harmittaa kun en ostanut enemmän kun nämä yhdet.Maanantai terveisin!

Hanna

Kommentoinnissa ilmeisesti ollut jotain ongelmia, laittakaa vaikka sähköpostia jos ette pääse kommentoimaan, vastaan sitten sähköpostilla. Sähköposti osoite löytyy sivupalkista

5 kommenttia :

 1. Yritän kommentoida tätä kautta... Kivat housut olet löytänyt, hauskat nuo napit lahkeissa.

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ira, Kiva juttu että onnistui kommentointi, mukavaa kun kävit:)

  VastaaPoista
 3. Heissan, meillä kans käytetään housuja ensin pitkinä, sitten capreina ja lopuks kääritään shortseiksi. Tunikat taas menee eka mekkona ja sitten paitana. Näin saa ihanille löydöille lisää käyttöaikaa. Olethan muuten päässyt Zaraan kattelemaan tyttöjen syysihanuuksia. Mä tein henkilökohtaisen konkurssin siellä muutama viikko sitten..

  VastaaPoista
 4. Reissuja ja romantiikkaa,kiitos kommentista:) On se hyvä kun vaatteilla voi noin hyvin jatkaa niiden käyttö aikaa.En ole päässyt zaraan harmitus kun meidän kaupungissa sitä ei ole :/ Uskon että siellä saa kyllä rahaa palamaan.. aikas ihania juttuja varmasti on tarjolla.

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)