tiistai 27. joulukuuta 2011

Vuoden 2011 muistoja.

Vuosi alkaa olemaan pian lopuillaan,ajattelin vähän muistella tätä vuotta, tai oikeastaan sain innostusta Johannalta, omenankukkia blogista, Johanna oli tehnyt kivan koosteen menneestä vuodesta.


Tammikuussa oli kylmää ja paljon lunta,päästiin pulkkamäkeen monen,monta kertaa.
Hiihdeltiin metsässä ja nautittiin kunnon talvesta.
Tammikuussa vietettiin esikois tyttömme Emmin 10.v. juhlia.


Helmikuussa juhlitiin moneen otteeseen, muun muassa blogin 1.v. synttäreitä.


Heinin 3.v. synttäreitä.

Minä menin hoitovapaan päätyttyä osa-aika töihin.Vauvoja syntyi lähpiiriin, kevään ja kesän aikana.
Päästiin ihaniin nimiäis ja ristiäis juhliin.


Matkusteltiin pitkin suomen maata. Sukujuhlissa oltiin miehen serkkujen tapaamisessa, oli mukavaa tutustua lähemmin miehen sukulaisiin. Oltiin myös kylpylässä ja juhannuksesna tehtiin mukava laiva risteily.

Koho kohta taisi olla särkänniemen reissu:)
Siellä tapasin blogi ystäväni Johannan ja hänen perheensä ekan kerran. Oli huikeaa tavata ihan oikeasti ihminen kenet kuitekin tuntee, vaikka ei ole koskaan nähnyt livenä.


Kesäkuussa vietetiin keksimmäisen tytön Jutan 9.v. synttäreitä. Kesäisissä tunnelmissa.Meidän tytöt aloittivat 3 ja 4.luokat ja pikkuinen Heini meni seurakunnan kerhoon.
kerhosta on tullut tärkeä osa viikko ohjelmaa, ja Heini on saanut kivoja kavereita.


Jos mietin sanoja millä kuvailisin mennyttä vuotta niin sanoisin että vuosi on ollut opettavainen ja olen oppinut itsestäni aika paljon lisää tämän vuoden aikana.

Koko joulukuun on mennyt sairastellessa ja sairastuin sitten uudelleen ennen joulua, ja koko joulun ajan olen ollut hieman puolikuntoinen. Toivon että tämä sairastelu loppuu ja uusi vuosi alkaa terveenä, jos sitten taas pääsisi lenkki poluille ja toivotaan sitä lunta että pääsisi hiihtämään ja lasten kanssa pulkkamäkeen.

Uusi Vuosi ja uudet kujeet,uusi vuosi alkaa uusissa merkeissä, pari viikkoa vielä töitä ja sitten vaihdan työni  Koti-äidin työhön ainakin joksikin aikaa. Irtisanoin itseni töistä ennen joulua.
 Mietin rauhassa mitä oikeasti haluaisin tehdä. 
Toivon että saisin työn mihin olisin tervetullut ja tuntisin viihtyväni siellä.

Tälläisiä mietteitä täällä. Toivon että tuleva vuosi tuo tullessaa kaikkea mielenkiintoista ja hyviä vointeja koko perheelle ja läheisille.

Kaikkea hyvää tulevaan vuoteen teille rakkaat blogi ystävät.

Hanna

4 kommenttia :

 1. Kivat muistot kuluneelta vuodelta, meillä on myös sairasteltu pitkin syksyä useampaan kertaan ja joulun aikakin on mennyt koko perheen niiskuttaessa, juoksemaan tekisi jo mieli. Toivotaan tosiaan, että uusi vuosi alkaa terveissä merkeissä.

  VastaaPoista
 2. Kiva kun sinäkin teit tällaisen :). Ja kiitos linkityksistä :).

  Monenlaista mukavaa on sinunkin vuoteen mahtunut! Paitsi tosiaan sairastelu ei ole kylläkään kivaa :(. Toivottavasti uusi vuosi alkaa terveissä merkeissä!

  Uskon että varmasti löytyy vielä jatkossa sellainen työpaikka missä viihdyt :).

  VastaaPoista
 3. Paljon kivoja juttuja on teidänkin kuluneeseen vuoteenne mahtunut. :)
  Sairastelut eivät kyllä ole mukavia ollenkaan, toivottavasti uusi vuosi tuo teille muutoksen siihen puoleen ja vuosi pääsee alkamaan paremmissa merkeissä.

  Tsemppiä uuteen elämänvaiheeseen! :)

  VastaaPoista
 4. Sarppu, sairastelut on ikäviä,toivottavasti ensi vuonsi on parempi sillä saralla.minulla ei näy vieläkään loppua sairastelulle, muuta eiköhän se tästä kun vaan nyt malttaa levätä ja ottaa rauhassa, kotoilla oikein kunnolla.

  Johanna, Oleppa hyvä:)Kiitos sinullekkin. Työpaikkaa mietin rauhassa ja eihän sitä tiedä vaikka opiskelemaan innostuisi. Terveyttä toivotaan ensi vuodelle roppa kaupalla.

  Mari, Kiitos,kävinkin kurkkimassa juuri sinun blogissa ja liityin lukijaksi:)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)