keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Kevät vaatteiden sovittelua.


Soviteltiin muutamaa kevät asua, mitkä oli käytössä jo viime syksynä.
Heini täyttää 4.v. helmikuussa ja tuntuu että neiti on ikäisekseen kyllä pienen kokoinen, tässä hänen päällään cupcake setti kokoa 98cm ja hyvin menee vielä keväällä jos ei nyt mitää yhtäkkistä kovaa kasvu  pyrähdystä tule. 


Reiman setti 92cm on myös viime syksyinen setti,  takki on nätti pinkki, mikä taitaa olla yksi kevään suosikki väreistä.Näiden lisäksi löytyy reimatecin haalari 98 ja reimatecin takki ja housut setti koossa 92cm.
Kaikki mahtuu tosiaan vielä hyvin neidin päälle


Kevät ja kesä kenkiä / saappaita saa tarjota meille koossa 27-28. 
Jalka on sentään kasvanut :)

Pari juttua kyllä on  tulossa kevääseen lisää, 
pipoja ja hanskoja vielä pitää ostaa tai kutoa.
Eikähän me näillä  sitten pärjätä pikku neidin kevät ulkovaatteiden osalta. 

Seuraaaksi kesävaatteiden kimppuun.


4 kommenttia :

 1. Kivalta näyttää! Nuo viime vuoden Cupcaket näyttää olevan kuumaa valuuttaa tänä keväänä.

  Meidän Lispe (03/09) taas on ikäistään pitempi, ja just todettiin että Reimatecin 92cm vk-housut on ihan liian lyhyet. Takki on just ja just, muttei senttiäkään kasvunvaraa. Kaikki menee täksi kevääksi uusiksi, huoh :)

  VastaaPoista
 2. Marika,Juu pikkaset harmittaa kun tykkäis vähän uusia ostaa, mutta mennään nyt näillä, jos sitten syksyksi sais jotain uutta, mutta onhan niitä raha reikiä muutenkin koululaisille kuitenkin pitää ostaa kevääseen vaikka mitä. Reimatecit on kyllä reilua mitoitusta. Reimalla oli kyllä niin kivoja kevät uutuksia.

  VastaaPoista
 3. Minkä pituinen tyttö on? Mulla on poika nyt 1,5v 84,5cm. Ennustus 2v pituudeksi vain +2cm.
  Meillä on kevättä odottamassa Reimatec 92cm viime vuoden takki ja mietin, että säästänkö suosiolla ensi vuoteen että mahtuis varmaan sittenkin. Hihoja saa kääräistä 2cm lyhyemmäksi ja helman kiriä pussiksi. Harmittaa vaan, jos ei ens vuonna sit mahdukaan :/
  Blogissani on kuvia tosta jossain välissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän tyttö on nyt 98cm pitkä juuri mitattiin neuvolassa reiman vaatteet on tosi reiluja minun mielestä, uskoisin että mahtuu hyvin vielä ensivuonna.

   Poista

Kommentit piristävät aina :)