torstai 26. tammikuuta 2012

Luistimet.Heini sai eilen uudet luistimet, muutaman kerran ollaan oltu luistelemassa liian isoilla iso-siskojen vahoilla luistimilla, nyt neiti sai omat luistimet kummitädin ja kummisedän etukäteis synttärilahjaksi.Isikin osti uudet luistimet, tosin ne ei ollutkaan sopivat ja pitää mennä ne vielä vaihtamaan.


Neiti on kovin innoissaa luistelusta.
Kaupoissa on kova kysyntä on nyt kaikista talviurheiluvälineistä, luistimista ei ollut kuin joitain haljakokoja jäljellä, luistinsuojat oli loppu, kypärät oli loppu tai siis yksi vaaleanpunainen kypärä roikkui tangossa ja sen ehti joku mies napata meidän silmien edestä, eli nyt kypäränä saa ainakin aluksi toimia edelleen pyöräilykypärä. Joskus voisi herätä  vähän aikaisemmin näiden talviurheiluvälineiden ostoon.  

Tänään siis luistelemaan!!!

Hanna

4 kommenttia :

 1. Meilläkin on kaikki innostuneet luistelusta tänä talvena, kun esikoinen ja keskimmäinen oppivat yllättäen luistelemaan. Monen vuoden jälkeen oli aika hurjaa palata luistelukentälle, mutta äkkiä sitä oppi uudelleen pysymään pystyssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tyydyn vielä seisomaan kentän laidalla, katsotaan jos sitä vaikka itsekin uskaltaisi... En ole ainakaan kymmeneen vuoteen ollut luistimien päällä.

   Poista
 2. Meillä tunnetusti luistellaan..pikku-muorilla on kypärä ja maila, mutta luistimia ei ole vielä hankittu.Itse en ole koskaan luistelust pitänyt. Toivottavasti saat Heinille jostain sen vaaleanpunaisen kypärän, se on hieno !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitähän on hyvä aloittaa:)ekat luistelut saatiin suoritettu uusilla luistimilla, kivaa oli:) Enpä ole minkään koskaan erityisemmin luistimien päällä viihtynyt, toivotaan että nuo lapsukaiset viihtyisivät vähän paremmin. Vaaleanpunainen herkku kypärä kyllä pitäisi vielä neidin saada:)

   Poista

Kommentit piristävät aina :)