torstai 12. tammikuuta 2012

Muna poikineen!

Olipas muna poikineen, koko 15kpl muna kenno rikottu, 14 munassa oli kaksi keltuaista, en ole ikinä tälläiseen törmännyt, joskus on ollut joku yksittäinen muna mistä on löytynyt kaksi keltuaista, mutta näin monessa munassa.

Niin piti siis alkaa leipomaan, mutta en sitten alkanut en uskaltanut näitä munia käytää leivontaan.
Netistä numero esiin ja soitto muna kuntaan? Sanoivat että munat ovat kyllä käyttökelpoisia mutta leipominen on tietenkin hiukan eri juttu. lupasivat lähettää jokun näköisen hyvityksen.

Ei sitten leivottu kun  kauppaankaan ei nyt pääse hakemaan uusia munia ennen kuin mies on tullut töistä, meillä nimittäin pikku neiti kuumeessa ja sairastupaa täällä yllä pidetään.Lunta sataa muuten ihan taivaan täydeltä!!

Hanna


7 kommenttia :

 1. Meillä oli samoja munia myös jokin aikaa sitten noilla kaksoiskeltuaisilla. Ei kyllä paljon huvittanut, kun piti juuri niistä jotain tehdä.

  VastaaPoista
 2. No juu ei huvittanut kyllä, piti vähän pakkaseen leipoa, kun muutenkin tälläinen sisällä olo päivä höh!

  VastaaPoista
 3. Mulla on kanssa käynyt joskus näin :) Tosin ei ihan samalla mittakaavalla.. Eikös sitä sanota, että kanat voi äärettömän hyvin, jos on kaksi keltuaista?

  VastaaPoista
 4. La petite princesse,kyllä vähän epätoivo iski kun joka munan sisällä oli kaks keltuaista,en ole kuullutkaan sellaisesta että kanat voivat hyvin jos on kaksi keltuaista, kuinkahan ravintorikkaita munia heitin pois:)

  VastaaPoista
 5. No oho! Olipahan sattuma. Ja leipomisessa tuohan ei kyllä toimi ollenkaan. Mielenkiintoista nähdä millaisen hyvityksen saat? Postilla lisää kananmunia!? :-D

  VastaaPoista
 6. Jassu, hih,hyvitystä odotellessa, mieskin sanoi että ei kyllä yks kenno riitä hyvitykseks:) Palaan asiaan, kun hyvitys saapuu.

  VastaaPoista
 7. siis kyllähän nuista voi leipoa, miks ei vois? otat vaikka vaan ylimääräset keltuaiset pois, meillä kotona oli ennen kanoja ja niiden munissa oli usein tuplakeltuaiset ja käyttöön tulivat, eihän niissä mitään vikaa ole eivätkä pilalla ole:)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)