perjantai 17. helmikuuta 2012

Kesä mietteitä..


 Jarnan vinkkaamana löysin pikkujalat verkkokaupan,olin ihan unohtanut tämän ihanan kaupan, joskus aikoja sitten olen siellä käynyt kurkkimassa. 
Iskin silmäni näihin havainas flip flopeihin ihania  kuoseja ja värejä. Nyt kysynkin teiltä lukijat kenellä on kokemuksia näistä? Lähinnä ajattelin näitä meidän 11 ja 9.v. neideille kesän ranta sanadaaleiksi. Itse en ole oikein ikinä pitänyt varvastossuista jotenkin eivät sovi minun varpaanväleihin tuntuvat epämukavilta.


Sitten löysin nämä primigin ihanan näköiset varvas sandaalit näihin meidän 11.v. varmasti ihastuisi, nämä olisi nyt hyvässä alessa, Onko näistä kellään kokemuksia?


Meillä alkaa koululaisilla tänään hiihtoloma koulusta, vähän vaan kaikki taudit taas jyllää.. toivotaan että pysytään terveinä ja saadaan nauttia lomailusta, mitään isomipia suunnitelmia meillä ei ole,mutta kivaa tekemistä tiedossa ja pieni juna reissukin olisi suunnitelmissa.

Kaikille mukavaa viikonloppua ja lomalaisille, kivaa ja rentoa lomaa!!

Hanna


5 kommenttia :

 1. Varvassandaaleissakin on isoja eroja. Mun lempparit on olleet Crocsin, jotka on supermukavat. Lisäksi esimerkiksi Bisgaardilla on tosi mukavia, koot muuten riittää ainakin 39 asti ja itsellenikin ostanut sieltä lasten puolelta.

  Mä iskin silmäni yksiin nahkaisiin varvassandaaleihin Epalle, mutta mietin että oisko meidän käyttötarkoituksessa (rannalle, omalle pihalle) jotkin "muovisemmat" paremmmat. Onneksi tässä on aikaa miettiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan niissä varmaan juu eroja, itsellä vaan ne lapsuuden muistot varvassandaaleista, en ole sen jälkeen sitten laittanut jalkaani:) crocsin snadaalit pitääkin kurkata, kiitos vinkistä. Mulla ja meidän 11.v. neidllä alkaa olemaan piakkoin saman kokoinen jalka mulla 38 ja neidillä nyt kengistä riippuen 37 ja 36, Onneksi on aikaa tosiaan vielä kesään, jos nyt sais tuon kevään vaatetukset edes kuntoon,tuo lumen tulos sais kyllä nyt loppua.

   Poista
 2. Jotkut varvastossut ahistaa muakin, mutta toiset ei. Primigin sandaalit, jotka meille tuli, on ainakin aivan ihanat, joten ehkä kannattais kokeilla noita, kun alessakin ovat?

  VastaaPoista
 3. Jarna, kiitos vielä vinkistä, katsotaan jos tilattaisiin:)

  VastaaPoista
 4. Hih, täälläkin ollaan kesätunnelmissa! :-D
  Taitaa olla se aika vuodesta, jolloin kaikkia alkaa jo tämä talvi kyllästyttämään. Kesää odotellessa ja flipflopeista haaveillessa! (tuosta merkistä meillä ei ole kokemuksia vielä.)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)