lauantai 4. helmikuuta 2012

Viikonloppua!


Leivottiin runebergin torttuja ohje täältä
Tuli muuten ihan hyviä, kannattaa kokeilla vaikka huomiselle vaali kahville.


Pinkki pikku neiti.


Aamu alka aina tällä, näillä pakkasilla, puita pesään ja sitten aamupuuron tekoon.




Leivinuunissa muhii saaristolaisleivät ohje Täältä
Lisäsin vielä kuvan valmiista leivästä.

Pitäkää itsenne lämpimänä, villasukat jalassa ja syökää hyvää ja lämmintä ruokaa, nauttikaa kiireettömästä viikonlopusta. Meidän lauantai jatkuu vielä pizzan teolla ja illan sauna vieraita odotellessa.

Hanna

10 kommenttia :

  1. Runebergintorttu, nams! Lupasin huomiseksi leipoa 15 hengelle torttuja, joten kohta passaa ruveta hommiin.
    Onko nuo saaristolaisleivät sellaisissa vuoissa, missä esim. kaupan maksalaatikko on? Jos, niin ihan loistava vinkki mulle. Olen usein meinannut ostaa leipävuokia, mutta jotenkin en ole saanut aikaiseksi ja siksi vuokaleivät on jäänyt tekemättä. Tai siis on mulla yksi vuoka, mutta en ole viitsinyt yhtä ruveta leipomaa, mikä ihana tekosyy :)
    Nyt ehkä saan aikaiseksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saaristolaisleivät on kohotettu suoraan noihin foliovuokiin ja sitten vain uuniin ja on tosiaan noita kaupasta ostettuja korkeita foliovuokia. Nyt sitten vaan äkkiä leipää leipomaan, olen viime aikoina leiponut kaikki muut leivät itse paitsi ruisleivän.Lisäsin kuvan vielä valmiista leivästä:) Mukavia leivontapuuhia sinne.

      Poista
  2. Saaristolaisleipä kuulostaa nyt tosi houkuttelevalta!
    Meinasin tänä vuonna jättää Runebergintortut leipomatta, mutta nuoremman tyttären mielestä ne kuuluu perinteisiin, joten kait se on leivottava niitä sittenkin... ;)

    Mukavaa oloa viikonloppuunne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saaristolaisleipä on kyllä hyvää laitoin pakkaseen ensiviikonlopun juhlia varten teen siitä voileipiä tarjottavaksi. Runebergin torttuja sitten vaan Mari leipomaan:)

      Poista
  3. Mä korvaan ruunegergiläiset porkkanakakulla (vaihtelua sekin?) saaristolainen on mun herkku tulee varmaan vielä parempi leivinuunissa kun sähköllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Porkkakakku on yksi mun lempi kakuista paljon vielä sitä täytettä siihen päälle niin ai että on hyvää. Leivinuunissa on se hyvä puoli että lämpö laskee pikku hiljaa alaspäin ja näin leipä paistuu pikku hiljaa.

      Poista
  4. Ihania touhuja teillä siellä. Ja niin suloinen pinkki neiti! :)

    Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kivan leppoisa lauantai eikä tarvinnu lähtee mihinkään ulos ovesta, on siellä niin kylmä, onneks nyt on luvattu että ensiviikoksi pakkanen laskee ja taas pääsee ulkoilemaan ja lapset odottaa luitelemaan pääsyä. Viikonlopun jatkoja sinnekkin!

      Poista
  5. Saaristolaisleipä on siis niin hyvää! Tein jouluna. Njam...

    Runebergit jäi leipomatta, nuo sun näyttävät niin hyviltä, että nyt harmittaa. Vielähän sitä viikolla vois... ;)))

    Mukavaa alkavaa viikkoa! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. saaristolaisleipä on kyllä niin hyvää,meillä tykkää lapsetkin siitä. Kyllä sitä viikollakin voi vielä leipoa runebergeja, tykkäsin tuosta ohjeesta ,kun siihen tuli tukkilaista jogurttia. Mukavaa viikkoa sinullekkin Ira:)

      Poista

Kommentit piristävät aina :)