maanantai 12. maaliskuuta 2012

Lego friends ja uudet saappaat.


Uudet viking merkkiset saappaat ostettiin tänään kauppareissulla prismasta 18€ kaikki saappaat oli alennetuin hinnoin.  Heini ihastuin näihin <3Näitä tyttöjen legoja on meille ostettu nyt muutama erillainen paketti, tämä paketin Heinin sai ostaa omalla rahalla minkä oli viikonloppuna Mummulta saanut.


Ikäsuositus näissä on 5.v ylöspäin, äidin apua vähän tarvittiin jotta saatiin legot kasattua.
Kovasti neiti on näistä tykännyt, mukavaa yhdessä puuhailua iso-siskotkin näitä mielellään kasailevat.

Kivaa keväistä viikkoa kaikille!

Hanna

8 kommenttia :

 1. meillä kyllä joudutaan odottamaan ennen kuin noita ihania legoja saa hankkia, onkohan dubloissa mitään vastaavaa, samanlaiset saappaat tais meilläkin olla mutta ne lämpövuorelliset:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On nuo kyllä tosi pikkusia legoja, Heini on jo jonkin aikaa leikkinyt iso-siskojen pikku legoilla niin uskalsin nyt näitäkin ostaa,duploissa on myös jotain prinsessa aiheita mun mielestä ainakin ollut.

   Poista
 2. Ihanat uudet saappaat Heinillä ja miten edulliset!
  Meillä varmaan nuo legot menee synttäritoivelistalle, vaikuttavat kivoilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä olikin tarvetta kesäsaappaille, nuo vuorelliset reimat alkaa olemaan pian liian kuumat..toivottavasti ainakin ilmat nyt lämpee. Legoja oli nyt tänään ilmestyneessä citymarketin lehdessä -20% alennuksella jos vaikka tykkää jemmaan ostaa:)

   Poista
 3. Onpa hienot uudet saappaat :)

  Meillä ei Pumpsukka vielä pikkulegoilla saa leikkiä vaikka kovasti mielisi... Isoveljillä kun on ihan hirmuinen kasa legoja vaikka mistä eri sarjoista, joita olisi kiva laittaa suuhuun :D

  Legot on minusta siitä ihan huippuja, että niitä on tosi vaikeaa saada edes rikki ja ovat muutenkin ajattomia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Juu jos vaan on pieniä talossa niin saa olla tarkkana ettei mene suuhun pienet lego palat, tosiaan legot on ajattomia eikä mene rikki, hinta laatu suhde siis suht kohdallaan:)

   Poista
 4. Meillä Eevi ihastui kaupassa niihin prinsessa dubloihin. Olihan ne aika kivoja äidinkin mielestä, mutta vielä ei ainakaan meille semmoisia ostettu. Mietin, että kauanko tuo dublo vaihe enää Eeviä kiinnostaa, nuo "isojen tyttöjen" jutut kun tuntuu olevan nyt niin hitti joka asiassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu meilläkin kaikki on vaan niin isojen tyttöjen hommia nykyään että äitiä välillä hirvittää, meillä Heini ottaa mallia tietenkin isommista siskoistaan monessa asiassa, välillä tulee mieleen että millainen pikku vanha tytöstä oikein tulee:)

   Poista

Kommentit piristävät aina :)