tiistai 15. toukokuuta 2012

Lapsille tuli kesä:)

Meidän tytöille tuli tänään kesä!

Meidän pihaan ostetiin trampoliini, monen, monen vuoden jankuttamisen jälkeen, äiti ja isä suostuivat viimeinen tähän hankintaan.." pitkin hampain" 

No joo kyllä siitä sitten toivottavasti iloa riittää pitkäksi aikaa, mutta toivotaan ettei vahinkoja satu, eikä tarvi aina lähteä kavereiden työ hyppimään, kun tuntuu siltä että tämä "hökötys" löytyy melkein jokaisen omakotitalon pihasta.

Huomatkaa Äidin kauhea innostus...tähän "hökötykseen"

Joka Tapauksessa 
Turvallisia hyppyjä ja mukavia hetkiä tytöille!

Hanna

10 kommenttia :

 1. Minä oon jo 10 vuotta julistanut, että meille ei tule ikinä tramppaa - tähän mennessä olen pysynyt kannassani :D Ei kyllä mitään hirmu-ronkumista ole ollutkaan onneksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu joskus vaan pitää kai antaa periksi, lasten riemu oli kyllä aikamoinen en meinannut saada heitä edes iltapalalle.

   Poista
 2. Voi, turvallisia pomppuhetkiä!

  VastaaPoista
 3. Kyllä toi tramppa on niin joka lapsen suosikki. Turvallisia pomppuja!
  Meillä poitsu satutti juuri äitienpäivänä hieman polvea, mutta onneksi hyvin vähän. Kovasti myös huolettaa, ettei pienin mene trampan alle, kun isommat pomppii. No, ei auta kuin olla silmä tarkkana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se taitaa olla aika suosikki juttu, Silmä tarkkana, mutta mikäs siinä istutaan sitten trampan vieressä ja nautitaan aurikosta.

   Poista
 4. Ymmärrän kyllä tunteesi..eihän mikään rumenna pihaa yhtä mahtavasti kuin trampoliini..Ja jos itte erehtyy hyppimään niin taju lähtee !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on,mainoksessa näin pinkin trampoliinin ja ajattelin että se olisi ollut meille sopivat, mutta oli kuitenkin lasten mielestä liian pienen kokoinen. Kyllä mä luulen että mun pitää kokeilla pomppimista;)

   Poista

Kommentit piristävät aina :)