tiistai 22. toukokuuta 2012

Näin siinä sitten kävi..

Vietimme eilen keksimmäisen neidin 9.v. kanssa koko päivän sairaalassa, hän loukkais polvensa sunnuntai illalla trampoliinilla hyppiessään. Ilmeisesti vain hyppäsi huonosti ja polvi "muljahti" jotenkin. Minä ja mieheni onneksi seisoimme silloin juuri trampoliinin vieressä kun onnettomuus sattui, ainakin näimme mitä tapahtui, vaikka eihän siinä sitten enää mitään voinut.  jalkaan laitettiin ortoosi tuki, mikä estää jalkaa/polvea vääntymästä liikaa. Kepeillä nyt sitten on opeteltava kävelemään, ensiviikolla menenmme uudelleen kuvaukseen ja lääkäriin.

Näin siinä sitten kävi että Äidin ja Isän pahin painajainen tapahtui kuitenkin, monta vuotta ollaan oltu sitä mieltä että sitä trampoliinia ei meidän pihalle sitten osteta, ja nyt kun suostuimme niin heti sattui vahinko.
Vahiko voi tosin sattua siellä kaverinkin trampoliinilla, eli  nyt pitää vaan ajatella että pahemminkin olisi voinut käydä.


Lääkärikin totesi että TAAS tälläinen trampoliini vamma...


Olkaahan varovaisia harmillista kun näin kesän kynnyksellä loukkaa.

Parane pian Rakas Jutta!


Hanna
10 kommenttia :

 1. Voi itku - toivottavasti ei kuitenkaan ole mitään isompaa! Pikaista toipumista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu toivotaa ettei ole mitään vakavampaa.

   Poista
 2. No voihan. :( Juuri tuon takia meille ei trampoliinia tule. Kauhistuttaa tosiaan välillä kavereidenkin trampoliineilla, kun lapsia saattaa olla vaikka kuinka monta kerrallaan. :/

  Toivottavasti jalka paranee pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JUU:( tosi huono tuuri,olisi vaan tarvinnut meidän aikuisten pitää päämme tässä asiassa, mutta ei sille nyt enää mitään mahda.

   Poista
 3. Voi tuota minäkin aina pelkään, toivottavasti nyt parantuu pian. Me juuri ostettiin verkko meidän omaan kun siinä ei vielä ollut. Tramppa kun on saatu jo viime kesänä lahjaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turvaverkko on kyllä ihan ehdoton, varsinkin noilla pienemillä pomppijoilla.

   Poista
 4. Voi ei! Pikaisia paranemisia neidille! Minähän loukkasin oman jalkani viime kesänä hyppiessäni pikkuveljeni trampoliinilla. Kaikki kävi niin äkkiä, etten tiedä, mitä hypyn aikana sattui, mutta kipu oli kova, enkä pystynyt kävelemään kunnolla kuukausiin. Vasta parin kuukauden päästä selvisi, että jalasta oli mennyt eturistiside poikki. Polvi leikattiin tammikuussa ja nyt vasta alkaa olla suht kunnossa. Olen monesti kiitellyt yläkertaa siitä, että tuo sattui minulle eikä lapselle. Toivottavasti teidän tyttö selviää vähemmällä ja polvi kuntoutuu hyvin.

  Meille ei siis sattuneesta syystä ole trampoliinia tulossa. Vaikka alunperin olimme suunnitelleet hankkivamme sen tänä kesänä. Lastenkin kiinnostus trampoliiniin katosi saman tien, kun näkivät, kuinka kipeäksi äiti meni satuttaessaan jalkansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Wiltsu kyllä on ollut pitkä toipuminen sinulla, meillä tyttö sanoi ihan samaa että ei oikein tiennyt mitä hypyn aikana sitten sattui, kipu oli hänelläkin heti saman tien tosi kova.

   Poista
 5. Voihan harmitus... :/

  Meillä on ollut tramppa jo vuosia, hankittiin varmaan ensimmäisten joukossa. Pikkuhiljaa niitä alkoi ilmaantua sitten muidenkin pihoille. Sellaistenkin, jotka vannoivat ettei sitä tule. Alkuun ei ollut mitään turvaverkkoja saatavilla. Onneksi ei ole sattunut mitään, kop kop puuta... Trampasta on ollut paljon hyötyä liikunnallisille pojille, se on kehittänyt koordinaatiota jne. Keskimmäisen hakiessa liikunnanohjaajaksi oli trampoliinilla pitänyt tehdä jotain. Ihan mitä itse haluaa tai keksii. Poika oli heittänyt pari volttia ja kouluun pääsi. :D Pitihän siellä muutakin tehdä kuin trampalla hyppiä, mutta tuo jäi niin mieleen pääsykokeista...

  Pikaista paranemista! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ira positiivisista kokemuksista, kiva kuulla näitäkin:) Toivotaan että parantuu pian, ensiviikolla ollaan viisaampia kun mennään uudestaan kuviin ja lääkäriin.

   Poista

Kommentit piristävät aina :)