lauantai 26. toukokuuta 2012

Touhua riittää..

Tytöille ostettiin tänään kesävaatteita, Äitikin oppi taas vähän mikä on tällä hetkellä muotia..
Vanhimman tyttären kanssa oltiin kaupoilla, oltiin myös mukana tanssi vaelluksella kaupunki junan kyydissä, kiva tapahtuma, harmi vaan että kamera jäin kotiin. kaupunki junalla menimme paikasta toiseen katsomaan upeita tanssiesityksiä, mitkä oli järjestetty ihan tätä tapahtumaan varten. Flamenco esitys taisi olla se kiinnostavin esitys Emmin mielestä. Sen jälkeen menimme vielä herkuttelemaan kahvilaan, ihanaa laatu aikaa tyttären kanssa. 

Sillä aikaa mies rakensi terassia kotona ja oli lasten vahtina.. Jutalla jalka parempaan päin toivotaan että maanantaina saadaan lääkäristä hyviä uutisia ja polvi on vain venähtänyt.Sitten grillattiin hyvää kesäruokaa kala kasvis nyyttejä grillissä, meillä koko perhe tykkää niistä ja nyyttejä tehdään usein kesällä. Tällä kertaa oli lohkoperunoita vielä lisäksi, kun kaikilla oli niin kova nälkä.

Kesäkukkia laitettu ruukkuihin ja muutenkin vietetty aikaa pihalla monena päivä.

Nyt saunan lämmitykseen !

Toivottelen aurinkoa viikonloppuusi!

Hanna


2 kommenttia :

  1. Hih,meilläkin käytiin tällä viikolla ostaan vähän kesävaatteita tytön (13v.)kanssa ja niin sai äiti tuta kuinka ei ymmärrä mitään nykytrendeistä;)
    Miniminishortseja,napapaitoja ja vetoketjuja trikoovaatteissa! Mutta niin ihania värejä-kuten teidänkin kuvissa-minttua,sitruunankeltaista ja pinkkiä:)

    VastaaPoista
  2. Juu kyllä sai äiti kuulla mikä on muotia ja mikä ei:)Värit on kyllä tosi kivoja ja mukavaa että nuorille kelpaa värikkäät vaatteet:)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)