keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Valmistaudutaan huomiseen.


Ihan ekaksi pitää todeta että taitaa se kesä tulla sittenkin, meillä on ollut tänään tosi lämmin ilma vaikka aurikoa ei ole paistanutkaan.

Kuvassa Heini huomiset vaatteet ja sandaalit, huomenna menenmme Heinin seurakunnan kerhon kevätkirkkoon.

Hame on  iso-sisko Jutan vanha noin.5-6.v. sitten  ollut hänen päällään, kovinkaan paljon en ole säästellyt isompien tyttöjen vaatteita, mutta tämä mekko on niin ihana että se oli säästettävä ja nyt Heinille sopivan kokoinen.

Neuletakki löytyi ihanasta Lillis verkkokaupasta, kiitos vielä lukijalle vinkistä kun neuletakkeja etsiskelin, Lilliksestä paketti tuli parissa päivässä ihanasti vaalaeanpunaiseen silkkipareriin käärittynä.

Oikein prinsessa postia meidän pikku prinsessalle, mikä on kulkenut maanataista asti prinsessa hame päällä.
Ei siis tuo kuvissa oleva hame vaan se mikä oli Heinillä naamiaisissa, kyllä Tuffa yllättyi kun vein tyttöä aamulla vähäksi aikaa hoitoon Tuffan kanssa kun kävin asioilla:)

Oli taikasauvat, kruunut ja kaikki mahdolliset... ja niin kovasti oli taikoja tehty että oli mennyt koko taikasauva poikki.

Sandaalit on tilattu H&M netti kaupasta.

Näissä prinsessa tunnelmissa toivottelen mukavaa vapaa päivää huomiselle!

Hanna

4 kommenttia :

 1. Kiva kun sinäkin löysit Lillis-nettiputiikin. Paketti tuli meillekkin todellakin nopsaan ja kauniisti käärittynä..Hyvää pitkää viiikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lillis on ihana putiikki, kiitos samoin sinne.

   Poista
 2. On kyllä tosi kaunis mekko. Jotan kannattaa aina säästää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi niin minustakin mekko on kaunis, löysin tänään toisenkin ihanan mekon minkä olen säästänyt pitääkin laitaa kuvaa siitä joku kerta.

   Poista

Kommentit piristävät aina :)