torstai 10. toukokuuta 2012

Vinkvink.fi


Oletteko kuulleet jo uudenlaisesta sivustosta vinkvink?
Sain sähköpostia vinkvinkistä ja halusin ehdottomasti jakaa tämän kivan sivuston teidän kanssa, kuinka monesti lapsiperheen tarvitsee tuotteiden tietoja ja  käyttökokemuksia ennen ostopäätöstä? Todella usein, varsinkin jos on kysessä joku isompi ostos, vaunut, turvaistuin ym. On mukavaa saada jonkun toisen käyttökokemuksia kyseisestä tuotteesta ennen ostopäätöstä.


Vinkvink.fi:ssä voi suositella, ei-suositella ja vinkata eli kirjoittaa tuotekohtaisia vinkkejä – ilman rekisteröitymistä. Tuotteita on helppo selata kategorioittain. Tuotteita voi myös hakea tuotenimellä, valmistajalla tai avoimella hakusanalla. 
Vinkvink.fi:stä löytyy tuotteita turvaistuimista vaippoihin. Tuotteet on esitetty omissa tuoteryhmissään, jolloin jo nopealla vilkaisulla selviää, mitä tuotteita toiset suosittelevat ja mitä tuotteita kannattaa mahdollisesti välttää. Kaikilla Vinkvink.fi:ssä esitetyillä tuotteilla on joko suomalainen valmistaja, maahantuoja tai edusta. Tuotteista listataan vähintään tuotetiedot ja -kuva. 

Tästä linkistä pääset kurkkaamaan sivustoa vinkvink.fi

Ei muuta kun vinkkailemisiin!! 

Hanna


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)