torstai 31. toukokuuta 2012

Voi Voikukka!
Lapset tykkää, Äidit ei...
Olen pessyt tässä parin viikon aikana aika monta mekko, t-paitaa, shrotseja.. missä on voikukka rinkuloita, mitkä ei sitten lähde millään pois, vanhin tytär oli sutannut voikukkien kanssa valkoiset shortsit, mun puolesta kaikki voikukat saisi hävittää pihasta, mutta ei niitä voi vaikka kuinka ruohoa ajaisi niin aina ne kasvaa uudestaa ja uudestaan..

Luota pinkkiin!!
Vanish tahranpoistoaineella olen saanut aika hyvin puhdistettua vaatteet, tarpeeksi pitkä liotus vedessä missä on reilusti vanishia on tepsinyt aika hyvin liotuksen jälkeen vielä  vaatteet pesukoneeseen.

Jos sinulla on hyviä vinkkejä voikukka tahrojen poistoon, vinkaa siitä kommetti boksissa, jaetaan hyvät vinkit!

Heinillä päällä hänen itse valitsemat vaatteet..

Hanna


9 kommenttia :

 1. Meilläkin on sama ongelma. Ne kukat on niiin kauniita, että pakko on poimia..


  Meillä on muutama teepaita ja pari mekkoa ollut käsittelyssä, ja yli tunnin vanhoja tahroja ei saa pois kuin kloriteella. Valkoisia puuvillavaatteita voi liottaa vaikka kuinka kauan, ja ne olenkins aanut puhtaaksi. Mutta värillisistä lähtee värit muutamassa minutissa siinä kylvyssä.

  Vanishillakin olen saanut värit lähtemään vaatteesta, joten hirveän kauaa en uskalla silläkään liottaa. Auringosta ei ollut mitään apua minkään väristen vaatteiden kanssa. Siniset ja värikkäät vaatteet pelastaisivat paljon :D

  Jotenkin tuntuu että tänä keväänä kukat ovat vielä tahraavampia ja niistä tulee sitä nestettä todella paljon.

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla että muillakin sama ongelma, meillä pikku neiti kantaa niitä sisälle,terassille joka paikkaan, muumulle pitää viedä aina yksi kimppu per päivä, ja äiti ei ole kovin innoissaan.. Vanishissa olen liottanut vaaleita vaatteita pitempääkin, hyvä kun muistutit että värit voi lähteä, meillä on pyykissä tällä hetkellä yksi punainen hello kitty tunika, mikä on ihan täynnä niitä tahroja, mihin sitä mahtaisi uskaltaa liottaa. Kovasti tahraavat ja kun niitä kukkia on ihan joka nurkalla ainakin täällä meillä.

  VastaaPoista
 3. Joku perus pesuaine lupaa poistaa voikukka-tahrat ja myös tekee sen. Olikohan se BioLuvil? En muista, mutta saattoi olla. Joskus oli joku näytepussukka siitä pesuaineesta ja todellakin voikukkatahrat lähti :O Ei vaan tullut hankittua sitä sitten enempää, kun käytän hajusteettomia aineita. Mutta saattaisihan sitäkin olla hajutonta - pitääkin itsekin taas perehtyä asiaan, kun varsinkin Pinkin vaatteissa noitakin tahroja kyllä löytyy :D

  VastaaPoista
 4. Mulla vaihtelee pesuaine merkit vähän, väliä piti käydä kurkaamassa mitä kaapista löytyy tällä hetkellä ja se oli omoa kahta erillaista. Bioluvilia voisi kokeilla seuraavaksi ostaa.Aika monelta merkiltä löytyy hajuttomiakin vaihtoehtoja, itse tykkää että pyykit tuoksuu, mutta ei liian voimakkaasti.

  VastaaPoista
 5. Mulla on viime vuodelta yks pilalle mennyt ulkoilupuku ja yhdet -housut, josta en saanut millään tahroja pois. Myös perustrikoosta olen saanut hyvin vaihtelevasti tahrat pois, varoittelu on onneksi tänä vuonna jo jonkin verran tepsinyt :)

  VastaaPoista
 6. Tulikohan se äskeinen kommentti? No joka tapauksessa vaan piti sanoa et meillä on pilalle menneitä ulkovaatteita (toki vaan kosmeettinen haitta, mut kuitenkin) ja niistä en ole saanut tahroja millään pois. Trikoosta hyvin vaihtelevasti, onneksi tänä vuonna varoittelut on tehonneet hieman paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se harmittaa kun vaatteet menee pilalle, kyllä nyt olisi markkina rakoa super aineelle mikä tehoaa voikukkiin, mutta pitää värit kuitenkin vaatteissa:)

   Poista
 7. Tuttu ongelma täälläkin. Mä en ole saanut vanishilla voikukkatahroja pois. Juuri viime viikolla heitin esikoisen yhden vaatekerran roskiin, kun oli tehnyt koulussa voikukkaseppeleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu meilläkin on isommat tehneet niitä seppeleitä, ne vaan on niin kivoja tehdä ja äiti on hiukan erimieltä.

   Poista

Kommentit piristävät aina :)