torstai 7. kesäkuuta 2012

Raparperi-mansikka piirakka.


Raparperi-mansikka piirakka

150g margariinia
1 dl sokeria
1 kanamuna
11/2 dl vehnäjauhoja
1 dl grahamjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte 
 1 prk kermaviiliä
1 kanamuna
 raparperinpaloja
mansikoita
sokeria ja vaniljasokeria maun mukaan. Itse tykkää hiukan kirpeämmästä piirakasta.

Ohje on sama kuin mamman marja piirakassa. Grahamjauhot voit korvata vehnäjauhoilla ja kermaviiliä voi laittaa runsaamminkin jos haluaa hiukan menhevämmän täytteen.

Parasta kylmänä ja jos jää seuraavaksi päiväksi niin silloin piirakka on vielä parempaa:)

Vanilja kastike sopii hyvin piirakan kanssa tai jäätelö.

Hanna

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)