torstai 19. heinäkuuta 2012

kesälomareissussa!Sunnuntaina suunnattiin auton nokka kohti Töysää ja sepänniemen lomakylää, siellä yövytiin mökissä yksi yö. Ylimmäiset kuvat siis sieltä. 
Aamulla kun heräsimme lähdimme Keskisen kylä kauppaan shoppailemaan ja lapset pääsi huvittelemaan miljoonativoliin. Sepänniemessä ollaan ennekin yövytty ja on kyllä kiva paikka lapsi perheille, matala uimaranta ja muutenkin kiva pieni lomakylä. 


Tuurissa  Heini poseeraa Ferrarin edessä.


Tivolissa nähtiin huikea esitys, ilma oli aika epävakainen.

Samana päivä lähdimme Tuurista kohti Jämsää ja Himosta.Heini kurkkii Himoksen mökillä yläkerran portaiden välistä. Pikkusisko t-paita ostettiin Tuurin kyläkaupasta.


Seuraavana päivänä lähdimme tutusumaan Jämsän keskustaan, ja ekaksi suuntasimme Äidin toiveesta Vitikkalan kartanoon.
Jämsästä löydettiin hauska liikennepuisto lapsille, mutta isommat tytöt olivat vähän liian isoja pituusraja autoihin oli alle 140cm ja pikku neiti taas oli hiukkasen liian pieni autojen rattiin yksin.
liikennepuiston vieressä oli onneksi kiva leikkipuisto missä saivat vähän purkaa energiaa ja Emmi teki siellä näin ison purkkapallon:)Vanhassa kivinavetassa Jämsässä sijaitsee lastenvaateliike Nelly-nalle sielläkin poikkesimme kotiin lähtöpäivänä, Nelly-nallelta löytyy myös nettikauppa.
 Himoksella olimme kaksi yötä, pitempäänkin olisi voinut olla, ilmat oli aika epävakaiset, lapsia se ei haitannut he kun tarkenevat mennä uimaa vaikka vesi sateella.  Miehellä kun on vaan tämä viikko lomaa ja pitää ehtiä tekemään vähän joka sorttia. 
Täällä meillä Porissa kun on vuoden vilkkain viikko menossa kun on Pori Jazzit, suomi areenat ym tapahtumat. Tervetuloa vaan tänne, ilmat ainakin suosii Jazz kansaa!

Varmasti unohtui vielä jotain reissu juttuja, mutta palailen vaikka niihin vielä.

Kiva jos jaksoit lukea :) tulipa pitkä reissu raportti.

Hanna

2 kommenttia :

  1. Ai te olittekin täällä meidän nurkilla :). Tuttuja näkymiä kuvissasi. Piditkö Witikkalan kartannosta? Entä löytyikö Nelly nallesta mitään kivaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kartano oli niin ihana paikka ja kartanon kahvila, minä kun tykkään käydä aina testaamassa ihania kahviloita.Nelly-nallessa oli vaikka mitä ihanaa, mutta en sitten ostanut mitään hinnat oli mielestäni aika korkeita vaikka aleja olikin.

      Poista

Kommentit piristävät aina :)