tiistai 7. elokuuta 2012

Porkkanaohukaiset.

Nyt on kotimaiset kasvikset parhaimmillaan ja niitä kannattaa käyttää mohdollisimman monipuolisesti.

 Meillä tehtiin tänään porkkanaohukaisia, tässä vielä ohjetta.

Porkkanaohukaiset

3 porkkanaa / noin 4 dl raastetta
6 dl maitoa
2 luomu munaa
1 tl suolaa
2 rkl öljyä
1 dl täysjyväohrajauhoja
2 dl vehnäjauhoja


Raasta porkkana pienenllä terällä mahdollisimman pieneksi raasteeksi
Sekoita maito ja munat vispilällä sekaisin, lisää jauhot, suola ja öljy.
Lopuksi sekoita joukkoon porkkanaraaste.

Paista ohukaispannulla molemmin puolin kauniin kullan ruskeiksi.



Nauti puolukkahillon kanssa:)


Hanna





2 kommenttia :

Kommentit piristävät aina :)