sunnuntai 26. elokuuta 2012

Sukkia siellä sukkia täällä!

Vihdoin viimein sain itseäni niskasta kiinni ja järjestin meidän perheen sukat, kummasti kaikkien sukat on kadonneet tässä kesän aikana ja uusia on ostettu syksyyn, mutta missä ne kadonneet parittomat sukat on?
Minulla on tapana heittää parittomat puhtaat pyykistä tuleet sukat  muovipussiin ja aika ajoin sitten tarkastaa pussi ja etsiä pareja, koska viiden hengen sukkien metsästykseen menisi muuten liikaa aikaa ja jäisivät vaan lojumaan kodinhoitohuoneen pöydälle.

No miten siinä sitten kävi, parillisia sukkia löytyi aika läjä, osa meni suoraan roskiin, mitkä oli rikkinäisiä ja mille ei vaan löytynyt sopivaa paria. Osa oli tullut pieneksi pikkuneidille kesän aikana.

Miten teillä tämä sukkarumba on järjestetty? Mielellään kuulisin hyviä vinkkejä. Vinkkinä!! Lidlistä muuten ostin  hetki sitten koko perheelle sopivalla hintaa sukkia syksyyn aikamoisen kasan.


Hanna6 kommenttia :

 1. Heh, meillä on ihan sama ongelma;)

  Parittomat sukat laitan pyykkinarulta omaan niille tarkoitettuun koriin. Aina uuden pesukoneellisen myötä tulee lisää parittomia sukkia, jotka yleensä löytävät parinsa korista. Ja jotkut sukat on aina vain saman korin pohjalla - mihin lie hävittäneet parinsa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että muillakin sama homma:)Joku kori voisi ollakkin hyvä ratkaisu, mutta ei saisi olla liian iso niin tulisi käytyä läpi useammin, meillä on ollut ihan vaan muovipussi mikä on kodinhoitohuoneen kaapissa.

   Poista
 2. Meillä on kanssa "lost socks" -kori kylppärissä, johon menee suoraan parittomat sukat. Niitähän on olemassa sellaisia sukkanipsuja, jotka laitetaan sukkiin jo ennen pesukonetta pitämään ne yhdessä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelin että teit postaukset samasta aiheesta joku aika sitten, sukkanipsut olis ihan hyviä, mutta kun yleensä ne molemmat sukat ei päädy pesukoneeseen asti.

   Poista
 3. Meilläkin viideltä hengeltä tulee parittomia sukkia tuhoton määrä. Moni kadottaa parinsa jo ekassa pesussa.
  Minä kippaan kaikki koriin ja parittelen niitä iltaisin ;) Se on myös isomman neidin lempparihomma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu joskus harmittaa kun uudetkin sukat menee mukamas heti hukkaan:)Pitää ottaa tytöt hommiin mukaan!

   Poista

Kommentit piristävät aina :)