sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Kyllä nyt kelpaa!

Kyllä nyt kelpaa pestä pyykkiä kun on uusi vaaleanpunainen pyykkiteline. Jokaisen pyykkitelineen hinnasta lahjoitetaan 50c Roosa nauha kampanjan tukemiseen. Meidän vanhin neiti 11.v on innostunut auttamaan pyykinpesussa. Olen opettanut hänelle pyykinpesun perusasioita. Mukavaa kun hän on innokkaasti mukana opettelemassa kotitöitä ja mielellään häntä opastan ja neuvon. Miten teidän nuoret? Auttavatko kotitöissä vain pakon edessä vai jopa hiukan oma aloitteisesti? Meillä on tietyt kotityöt mitkä 10. ja 11.v pitää hoitaa oma aloitteisesti ja välillä sitten pitää hiukan muistuttaa.
Mutta nyt taas imurointi, pyykinpesu ym. hommat kutsuu, muu perhe taisi jo aloittaa:)
Mukavaa päivää!


Hanna

8 kommenttia :

 1. Mä haluun kans vaaleanpunaisen pyykkitelineen! :D

  Meidän viis vee osallistuu siivouspäivinä pölyjen pyyhkimiseen listojen päältä vaihtelevalla menestyksellä... Hyvä se on kuitenkin sitten pikkuhiljaa kotihommia lisätä, kun ikää tulee, ettei sitten parin vuoden päästä tule yllärinä, että kotitöihin pitää osallistua :)

  VastaaPoista
 2. Mulla oli kyllä hyvä pyykkiteline, mutta olihan tää ostettava värin vuoksi:) No nyt on sitten kaksi telinettä, pyykkiä kyllä riittää vaikka molempiin.

  VastaaPoista
 3. Ooh, pinkki pyykkiteline! :-D Ihan uusi juttu mulle, kivoja nuo Roosa nauha-kampanjat!

  Meillä N on osallistunut pyykkihommiin ihan pienestä asti. Hän osaa jo neuvotella jotain asiaa havitellessaan, että "Äiti autan sua vaikka 3 kertaa tyhjentämään pyykkikoneen ja siivoan oman huoneen". Käytännössä se tarkoittaa sitä, että N vetää pyykit koneesta pyykkikoriin, raahaa korin kylppäriin ja laittaa sieltä pikkupyykit paikoilleen. Minä sitten laitan muut isot vaatteet jotka tarvitsevat tarkempaa laittamista. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu prismasta ostin ja taitaa löytyä cittaristakin. Meillä myös isommat tytöt osaa tuon saman homman että jos tyhjennän vaikka 30 kertaa tiskikoneen saanko sitä ja sitä.. ja kaikelaisia rasti ruutuun listoja ilmestyy aina jääkaapin oveen.

   Poista
 4. Ihana ihana pyykkiteline! Meillä Oo osallistuu kotihommiin ihan mukavasti. Pyykkihommat, astianpesukoneen täyttö ja tyhjennys, pölyjen pyyhkimimen ja muut pikkuhommat kiinnostavat häntä. Mutta meidän perheen miehiä ei tunnu siivoaminen millään muotoa innostavan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että apua löytyy:) Meillä mies auttaa yleensä viikonloppuisin siivouksessa, minä sitten hoidankin viikolla kaikki siivous hommat.

   Poista
 5. Mä niin haluaisin tollasen, mut vaippapyykki vaatii väkisinkin siivellisen version :/ Aion iskeä lapselle imurin käteen heti, kun se pysyy tarpeeksi tukevasti pystyssä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta voithan laittaa muuta pyykkiä siihen vaaleanpunaiseen ja vaippapyykit toiseen:) Hyvä se on opettaa pienestä pitäen siivousta ja muita kodin töitä. Eivät sitten isona ole peukalo keskellä kämmentä:)

   Poista

Kommentit piristävät aina :)