perjantai 26. lokakuuta 2012

Talven riemua syyslomalla!

Näin syysloman kunniaksi saimme riemuita talven ensilumesta, lähinnä lapset riemuitsi, minä kun ajelin kesärenkailla hammaslääkäriin ja sen jälkeen lumipyry vaan sakeni.
 Kun siitä reissusta selvisin piti lähteä vielä keskimmäisen neitokaisen kanssa lääkäriin näyttämään neidin punaista silmää ja silmätulehdushan se sitten oli, nyt tippoja silmään monta kertaa päivässä. Kaiken näiden apteekkireissujen, kauppareissujen ja lääkärireissujen jälkeen sai vihdoin huokaista kun ei tarvinnut lähteä autolla enää mihinkään tänään.
Nautittiin sitten lumesta ja raikkaasta ulkoilmasta, Emmi ja Heini etsivät jo suksetkin esiin:) Jutta joutui  olemaan sisällä parantelemassa silmää ja flunssaa.

Harvemmin sitä on syyslomalla hiiihdetty:)

Mukavaa viikonloppua kaikille !!

Hanna

4 kommenttia :

 1. Hihi! Vai on teilläkin sitten suhattu kesäkiekoilla.

  Lumi on kyllä lapsille aina yhtä innostava juttu. Meilläkin tyttö on yleensä päiväkodissa ulkona viimeisenä, mutta tänään kuulemma vaatteet olivat lentäneet päälle kaikista nopeimmin :D

  Pikaista silmän ja flunssan parantelua Jutalle!

  VastaaPoista
 2. Heh juu, jos viikonlopunaikana saisi ne renkaat vaihdettua, useampaan kertaan meilläkin ulkoiltiin tänään:)

  VastaaPoista
 3. Suksetkin jo esillä, hih. Venlakin on nauttinut ensilumesta kympillä, mutta sukset ovat vielä jemmassa. Ja todellakin harvinaista syyslomalla tämä lumi. Renkaat vaihdettiin perjantaina, oli sellaista luistelua kesärenkailla...

  Kivaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän vierestä menee aina talvella hiihtolatu,arvaa mitä? Tänään siihen tehtiin jo latu moottorikelkalla, en muista että koskaan olisi lokakuun puolella päässyt hiihtämään ladulle. Mies vaihtoi renkaita tänään tuolla lumen keskellä:)

   Poista

Kommentit piristävät aina :)