lauantai 15. joulukuuta 2012

Joulukalenteri 15.12.


Tänään on joulukalenterissa vai päivän tapahtumia, koko päivä on mennyt huoltojoukoissa meidän tanssijatytöille ja ihanista flamenco esityksistä nauttien.
Heinille flamenco esitys oli ensimmäinen, vaikka hän on aloittanut jo pari vuotta sitten ekat flamenco tuntinsa, mutta nyt tämän ikäiset pääsevät vasta esityksiin. Pari ekaa vuotta käytiin miniflamenco tunneilla äidin kanssa yhdessä, nyt sitten jo mennään yksin tanssitunnille niin reippaina joka kerta.
Nämä pienet keijukaiset olivat aivan ihastuttavia!

Meillä myös vanhemmat tytöt harrastavat tanssia, Emmi 11.v. on tanssinut flamencoa 5.v. asti (yksi välivuosi oli välissä) ja Jutta 10.v. on tänä syksynä aloittanut flamenco opiston zumbatomic ryhmässä ja heillä oli myös aivan ihania esityksiä tänään joulujuhlassa.


Kiirutta on siis pitänyt tänään!
Nyt aletaan tekemään pitaleipiä iltapalaksi:)

Mukavaa iltaa!!

Hanna

6 kommenttia :

 1. Ihana! Ihan hyvä, ettei ihan pieniä pistetä esiintymään. Osa tietysti esiintyisi luonnostaankin mielellään, mutta paineet varmasti saattaisivat monilla kasvaa liian suuriksi.

  VastaaPoista
 2. Nättiä kuvia! Mä harrastin pienenä viulun sekä haitarin soittamista. Esiinnyin kuulemma aina tosi hyvin, kunnes viimeisen kerran (jäi myös ikuisesti kai viimeiseksi) soitin haitaria ala-aste ikäisenä joulukonsertissa, äiti ei päässyt mukaan ja jouduin menemään isäni kanssa, tuli totaalinen unohdus enkä muistanut että mitä mun piti soittaa tai miten se meni. Lähdin itkien pois ja se oli aika kamalaa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kivoja harrastuksia, harmi kun kävi niin, meidän tytöille on myös tärkeää että aina molemmat äiti ja isä pääsevät katsomaan esityksiä.

   Poista

Kommentit piristävät aina :)