torstai 6. joulukuuta 2012

Joulukalenteri 6.12.

Jouluinen kääretorttu

3 munaa
1 1/2 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1/2 dl perunajauhoja
2 1/2 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta

Vaahdota sokeri ja munat. lisää jauhot ja leivinjauhe. Levitä taikina pellille ja paista 225c noin 7 min.

Täyte:
 2dl kermaa
1 prk appelsiinituorejuustoa
50 g tummaa suklaarouhetta
1/2 dl sokeria

Vatkaa kerma ja sekoita kermavaahdon joukkoon tuorejuusto ja suklaarouhe.
Levitä täyte jäähtyneelle kääretorttupohjalle ja kääri rullalle.
Anna maustua kääretorttu yön yli, tai muutaman tunnin.
Kuorrutus
 2 dl kermaa
2 rkl sokeria
50 g suklaata
Vaahdota kerma ja lisää sokeri sekä sulatettu suklaa. Koristele suklaisella kermavaahdolla ja suklaarouheella, mariannerouheella mitä nyt kaapista löytyy.





Hyvää Itsenäisyyspäivää!!

Hanna

6 kommenttia :

  1. Herkullisesta näyttää!

    Oikein mukavaa itsenäisyyspäivää teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää oli herkuteltiin heti aamupäivällä kahvivieraiden kanssa, oikein hyvää Itsenäisyyspäivää sinnekkin!

      Poista
  2. Mukavaa itsenäisyyspäivää teille. Kääretorttu on varmasti herkullinen:) Blogissani on joulumusiikista pitävälle arvonta sunnuntaihin saakka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin, kiitos vinkistä tulen osallistumaan.

      Poista

Kommentit piristävät aina :)