torstai 20. joulukuuta 2012

Nuorten neitien talvikengät.

Meillä on kenkä pulma meidän nuorilla neideillä nimittäin 11 ja 10.v. neideillä, mitkään kengät ei kelpaa mitä äiti ehdottaa ja ne mitkä he itse  valitsee kaupasta, karvavuorelliset tennarit tai ugit niistä menee kosteusläpi koulupäivän aikana :( Kertokaa nyt millaisia kenkiä teidän nuoret käyttää talvella?
Kuitenkin peuhaavat lumessa, mutta silti kenkien pitäisi olla muodikkaat... Onko jotain nättejä goretex kenkiä   mitä nuoret suostuu käyttämään, jalankoko neideillä 37 ja 38 eli sama vanhemmalla tytöllä kohta 12.v. on sama jalan koko kuin minulla 38.

Voihan kengät, kuitenkin kengät pitäisi olla myös hyvät jalkaan!!! Ale vinkkejä ottaisin mielellään vastaan.
Ei kelpaa enää kuomat eikä tarralliset talvisaappaat..
(kuva pikkujalat.fi)

Kelpaisikohan nämä? Ei varmaan..

Hanna

14 kommenttia :

 1. Mites joku kiva crocs -saapas? Niistä ei ainakaan mene kosteus läpi ja on ihan huippukivan näköisiä! Ja timberlandin muklukit voi olla kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Crocsin talvikengät pitää kurkata, kiitos vinkistä:)

   Poista
 2. http://heppo.fi/lasten-kengat/bootsi/andorra-gtx-201026-0022

  Meillä on 8-vuotiaalla tällaiset goretexit, on vähän kivemman näköiset kuin ne pienempien... mutta en tiedä kelpaako esiteineille sitten ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä äidin silmää ainakin miellyttää kokoja vaan oli 37 asti, menisi vielä 10.veelle, pitää kysästä mitä mieltä olisi, saako nuo muuten helposti jalkaan?

   Poista
  2. Joo, on helppo pukea. Mä tilasin nuo Ellokselta puolenhinnan alekoodilla, jotain 50e ja risat taisi olla... Nyt ei näkynyt samoja, mutta tällaisia oli isommissa koissa

   http://www.ellos.fi/viking/lamminvuoriset-vesitiivii-viking-sirius-stop-br-koot-36/363095

   Poista
  3. Hyvä, Voi harmi kun ei ollu enää samoja elloksella,mutta kiitos tuosta toisesta vinkistä on vaan hiukan liian hintavat meille.

   Poista
 3. Meillä ei ihan vielä noin isoa tyttöä, mutta ekaluokkalaiselle tarkoituksella hain syksyllä vähän isompien tyttöjen kenkämalleja. Meillä on vikingin goresaappaat toissa talevn malli, melko samanlainen kuin tuo miiman vinkkaama. Lisäksi on Timberlandin nahkasaappaat, jotka vedenpitävät, ihan huiput mielestäni, kun ei näytä pienten lasten kengiltä. Lisäksi käytössä emut ja viimetalviset kavatin rönttösaappaat. Ja arvata saattaa, että ekaluokkalainen kulkee mieluiten ne kavatin rönttösaappaat jalassa, muut kengät hyllyssä melkein koskemattomina ;D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu että kenkiä on eteinen täynnä, mutta kaikissa joku vika kuulemma höh, timberlandit kuullostaa hyville mahtaako enää alessa olla?

   Poista
 4. Superfitillä on muuten myös ollut siistimpiä nahkasaapasmallisia goreja isommille tytöille, kenkäkaupoissa on joskus silmiin osunut.

  VastaaPoista
 5. Täällä olikin jo hyviä vinkkejä :) Meillä on toistaiseksi epulle kelvannut vielä liilat goret, Tepsut ja huopikkaat... saas nähdä koska mieli muuttuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kelpas vielä viimetalvena vikingin tarralliset nyt ei enää:( hyviä vinkkejä on tullut, lisääkin saa tulla :)

   Poista
 6. http://www.brandos.fi/timberland/asphtrl-8inwp-shrl-6077460974-dk-brn/a17278

  Meillä tytöllä siis tämmöset (vähän vaaleampina) ja nämä tosiaan siis vedenpitävät. Itse maksoin alkusyksystä kengistä 60e (tilasin Heposta).

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)