keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Keskiviikon ruokavinkki!

Tomaatti-basilikarisotto  

1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
3 dl risottoriisiä
1 rkl öljyä
6 dl vettä
1 fon du chef kasvisfondi kuutio
2 dl ruokakermaa
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 ruukku basilikaa
mustapippuria maun mukaan

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli, kuullota sipulit tilkassa öljyä kattilassa.
Lisää joukkoon riisi ja sekoita hetki. kiehauta vesi erillisessä kattilassa ja mausta fondilla. Kaada riisin joukkoon maustettua vettä pikku hiljaa lisäten. Sekoita koko ajan. Hauduta kypsäksi ja lisää lopuksi kerma.
Halkaise tomaatit ja hienonna basilika ja lisää ne risottoon. Mausta pippurilla.

Meillä syötiin tänään risotto sekä lisänä eiliseltä jäänyttä ruokaa.







Tänään on ollut aivan ihana keväinen ilma, aurinko paistaa vieläkin, käytiin Heinin kanssa hakemassa tämän kevään ensimmäiset pajunkissat pellon reunalta! Ränneistä tippuu vesi ja lumiukkokin on kellahtanut kumoon, niin ja aurinko tosiaan lämmittää jo, aivan mahtavaa!!

Hanna











Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)