keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Pääsiäis valmisteluja!
Meillä oli tänään leipomisilta tyttöjen kanssa.
Leivottiin pääsiäispullia lasten ehdoilla :) Sekä  Jutta leipoi koulun  huomiseen pullapäivään omia leivonnaisia, pieniä suklaapupu kakkuja, kauralastuja ja suklaamuffinsseja.
Myyvät sitten omassa luokassa leivonnaisia koulun oppilaille ja henkilökunnalle, näin keräävät samalla rahaa luokan omaan käyttöön tulevaa leirikoulua varten.
Intoa ja kärsivällisyyttä riitti, leivonnaiset piti vielä pakata ja hinnoitella, hienosti tyttö jaksoi tehdä kaikki itse. Keittiön kaaos oli melkoinen kaiken tämän jälkeen, mutta ihan hyvin siitä selvittiin yhteistyöllä kun siivottiin sotkut. Paras oli kun neiti kysäisi että oliko äiti nämä kananmunat hylaa :) :).
Toivottelen kaikille jo oikein mukavaa pääsiäislomaa, vaikka varmasti palailen tänne blogin pariin vielä pääsiäislomalla.

Tiimarista muuten nappasin muutaman paketin tipuja tänään olivat jo 70% alennuksella, jos joku vielä pääsiäiskoristeita tarvitsee niin kannattaa poiketa tiimarissa.

Hanna

8 kommenttia :

 1. Ihanan näköisiä pullia :) Hyvää pääsiäistä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin iloista pääsiäistä:)

   Poista
 2. Oikein hyvää pääsiäistä sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 3. nami mitä herkkuja, olisipa pullaa, olen jostain syystä hirvittävän laiska leipomaan pullaa ja rahkapullakin olisi niin hyvää. Oikein aurinkoista ja suloista pääsiäistä teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rahkapullia piti tehdä, mutta lapset toivoi vaniljapullia tehtiin sitten niitä. samoin sinne leppoisaa pääsiäistä, nyt lähden lenkille niin voi sitten taas jatkaa herkuttelua loppuillan:)

   Poista
 4. Hienoja pääsiäispullia!

  Muistissa on vieläkin oma (epäonnistunut) leipominen ylemmillä luokilla johonkin myyjäisiin... luulivat pulliani sämpylöiksi! :-D Tosi hienoja pupuja osasi Jutta tehdä!

  Leppoisaa ja valoisaa pääsiäistä teillekin!

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)