keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Ensimmäinen Toukokuuta!

Tunnelmia Toukokuun ensimmäiseltä päivältä!

Heti aamulla kymmenen aikaan suunnattiin tivoliin koko perheen voimin, muutamassa laitteessa lapset saivat käydä pyörimässä ja hattaraa oli luvattu ostaa, Heini ei muuten ole koskaan ennen vielä maistanut hattaraa, kysyi minulta yhtenä päivänä kun näki kuvassa lapsen syövän hattaraa, että Äiti tuo tyttö syö villaa :) No nyt on sitten villaa kerrakseen, ostettiin sangollinen villaa tytöille saavat siitä sitten syödä ruoan jälkeen jälkiruoaksi. Täällä on kaunis auringonpaiste kylmä tuuli vaan viilentää ilmaa ikävästi.

Eilen taas jälkiruoaksi herkuteltiin tiramisulla vanhempani olivat meillä syömässä vappuaaton päivällistä. Tiramisun ohjeen löysin Tyrniä ja Tyrskyjä blogista kiitos vielä Sarppu oli tosi hyvää!!

Mites muilla on vappu sujunut?
Mukavaa Toukokuun ekaa!!

Hanna4 kommenttia :

 1. Samoin sinne!

  Täällä ollut tosi lämmin ja aurinkoinen sää. Naaman sai mukavasti punoittamaan, kun istui pari tuntia ystävien terassilla. :)
  Meillä on juhlittu lasten tahtiin ystävien luona, eilen ja tänään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se aurinko petollista ja jos vielä vähän tuulen viima käy niin sitä ei huomaakaan että aurinko polttaa niin kuumasti että nahka alkaa punoittamaan.

   Poista
 2. Ihana hattarasanko!

  Kylmä tuuli vaivasi täälläkin vapun juhlintaa, mutta mukavaa oli pieni viikkovapaa koko perheen voimin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanko oli kyllä kätevä ja sai sitten syödä vasta kotona joten säästyttiin vaatteiden tahrimisilta:) Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista

Kommentit piristävät aina :)