perjantai 31. toukokuuta 2013

Jäätelökone testailua..Jäätelökonetta täällä testailtu.. reseptejä luvassa kunhan saadaan vielä lisää reseptejä kehiteltyä.

Olen aina haaveillut omasta jäätelökoneesta nyt sen vihdoin sitten ostin, katsotaan tuleeko käytettyä, meillä kyllä lapset on sellaisia jäätelön suurkuluttajia että saa äidin kone käydä varmasti vähän väliä, pääasia että saadaa hiukkasen terveellisempiä ja lisäaineettomia jäätelöitä kun tehdään jäätelö itse, nyt en malta odottaa marja satoa :)

Ihanaa toukokuun viimeistä päivää, huomenna sitten koululaisilla kevätjuhlat ja kesäloma saa luvan alkaa, ihanaa!!! Oikein kivoja juhlia kaikille kenellä niitä huomenna on. Meillä ei muita juhlia ole kuin koulun kevät juhla aamulla jo klo 8. juhlat pidetään koulun pihalla olevassa puistossa jos ei sada.

Tänään illalla suunnataan Pappan lettukesteille !

Moikka!

Hanna


3 kommenttia :

 1. Minäpä seurailen, että oletteko tyytyväisiä, kun on myös ollut mielessä tuo koneen osto...ja reseptit sitten tietysti kullan arvoisia, kovin kyllä tekisi mieli testailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään tehtiin suklaajäätelöä ja siitä tuli kyllä niin samettisen hyvää, laitan ohjeita tässä kun vähän vielä testaillaan reseptejä:) taitaa saada meidän kesävieraat tänä kesänä jäätelöä kahvin kanssa :)

   Poista
 2. Mmmm, varmasti hyvää! Ja tuoreiden marjojen kanssa varsinkin.
  Mukavaa hellepäivää teille!

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)