perjantai 21. kesäkuuta 2013

Raparperi & mansikka

Raparperi mansikka piirakka


150g pullomargariinia
1 dl ruokosokeria
1 kanamuna
2 dl spelt puolikarkeita alkuvenhäjauhoja
1 dl spelt täysjyväjauhoja
1 tl leivinjauhetta

täyte:
1 kanamuna
3 tl vaniliinisokeria
1 prk ranskankermaa
1-2 dl raparperia
1-2 dl mansikoita

Sekoita pohjan aineet keskenään ja levitä jauhotetuin käsin voideltuun piirakkavuokaan. Levitä pohjan päälle raparperi ja mansikka palat, jos haluat voit ripotella vielä päälle hiukan sokeria.
Sekoita täytteen aineet keskenään ja kaada täyte raparperien ja mansikoiden päälle.
Paista noin 25-30 min 200c. Helppo ja nopea leivonnainen kahvi pöytään.
Tarjoa vaniljajäätelön kanssa.



Aurinkoista juhannusta!

Hanna





2 kommenttia :

Kommentit piristävät aina :)