keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

kesäloma reissussa !!

Kahden yön kesäloma reissu takana, ilmat ei oikein suosinut meitä matkailijoita, joka päivä oli tosi kylmä tuuli , mutta muuten oli kiva reissu, kaksi yötä yövyimme leirintäalueella mökissä, kävimme Tuurin ostosmaailmassa ja Miljoona tivolissa sekä värjöteltiin mökissä ja lämmiteltiin rantasaunassa, kävihän nuo tytöt uimassa vaikka kylmä oli, mutta pääsivät sitten lämpimään saunaan suoraan järvestä.

Tuurin kyläkauppa reissu on meidän vakio joka kesän retki kohde ja näyttää vaan laajentuvan joka vuosi lisää. Isommat neidin olisivat viihtyneet Tuurissa vaikka monta päivää jos vaan rahat olisi riittänyt siellähän sitä vaatetta ja muuta sälää on silmän kantamattomiin. Tehtiin me ihan hyviäkin löytöjä, pitää esitellä ne toisessa postauksessa sitten erikseen.

Laivareissulle ajateltiin vielä lähteä tässä heinä-elokuun vaihteessa?
Mites teillä muilla onko vielä paljon matka suunnitelmia tälle kesälle?

Mutta nyt ne ilmat lämpenee kun me palattiin kotiin, eli uimarannalle taidetaan vielä tänään suunnistaa!!

Kesäisiä päiviä toivottelen kaikille lomailijoille!!

Hanna

6 kommenttia :

 1. Kivalta kuulostaa teidän reissu, meidän Ukko käy joka kesä myös Tuurissa ystävänsä kanssa Ukkojen reissulla :) tänä vuonna taisi olla jo kymmenes kerta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mekin ollaan siellä käyty yli kymmenenvuotta joka kesä ja nyt on kiva kun siellä tivoli ollut monena kesänä perheen pienimmille matkailijoille:).

   Poista
 2. Harmi, että oli kurjat ilmat :(
  Tuo tuuri on sellainen paikka, missä haluaisin kyllä käydä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä se harmittaa kun tytöt niin kovasti odotti että saavat uida leirintäalueen uimarannalla ja varattiin aikaa myös leirintäalueella olemiseen, no sitten pelailitiin mökisää ja vietettiin muuten aikaa :) Kannattaa mennä Tuuriin jos et ole koskaan käynyt, vaikka ihan naisporukalla shoppailu reissulle, siellä on myös hieno hotelli siellä haluaisin vielä joskus yöpyä.

   Poista
 3. Kivan kuuloinen reissu, ja suloisia kuvia Heinistä!

  Kiinnitin huomiota myös blogisi hienoon banneriin (en tiedä onko ollut jo pidempäänkin, kun niin vähän olen viime aikoina täällä blogistaniassa ollut..)! Itsekin avasin taas piiitkästä aikaa Omenankukat ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun jätit kommenttia pitkästä aikaa :) tulen vastavierailulle pikimmiten! Banneri on aika uusi ja minustakin hieno mieheni sen suunnitteli :).

   Poista

Kommentit piristävät aina :)