perjantai 26. heinäkuuta 2013

Päiväkotiin osa 1.


Meidän pikkuinen neiti 5.v. aloittaa päiväkodin elokuun alussa ja päiväkotiin tarpeellista vaatetta , tossua, kenkää ym. ollaan nyt pikku hiljaa ostettu. Neitihän ei ole koskaan ollaan hoidossa ja kaikki on uutta ja jännää, hoitopäiviä tulee 2-3 päivää viikossa, muina päivinä Mummu kuljettaa tyttöä seurakunnan kerhoon.


Sadevarusteet on nyt kunnossa kurahousut on Lassie merkkiset ja sadetakki ja saderukkaset ostettiin Keskisen kyläkaupasta merkki on popo rainwear, sitten löytyy vielä reiman vuorettomat saderukkaset, niitä en huomannut kuvaan ottaa mukaan. Nokian saappaat löytyi kirppikseltä 3€ eurolla ja on kuin uudet. Meillä on myös ticketin sadetakki ja housut, mutta kun en tiedä hyväksytäänkö sitä päiväkodissa on siis sitä ohutta materiaalia, no käytettään sitä sitten vaikka kotosalla.


Syksyyn P.o.P.in kuorihousut ja Ticketin takki mikä löytyi kesän alennusmyynnistä. Lisäksi löytyy reimatecin kevääksi ostettu haalari mikä mahtuu vielä hyvin neidille päälle.


Sofie schnoorin tossut kesän alennusmyynnistä Bootzin alesta ja pesukoneessa pestyt vanhat kerhotossut tuli muuten kuin uudet ja edellen mahtuu jalkaan on sitten varatossuina hyvät.

Päiväkoti vinkkejä otetaan mielellään vastaa :).

Kaikki kuvassa näkyvät vaatteet on nimikoitu Tarramonsterin tarroilla noista sofie tossujen takaa näkyykin vähän tarraa, tarroista tulossa oma postaus sitä kannattaa odottaa!


Mukavaa helteistä viikonloppua!!

Hanna6 kommenttia :

 1. no niin siitä alkaa uusi taival neidille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu toivotaan että kaikki menee hyvin, kovasti ainakin neiti odottaa kun on tuttuja kavereita päiväkodissa :).

   Poista
 2. Sitä ollaan jo niiin isoja :) ja ihanat varusteet, kyllä kelpaa tarhassa hiukan ollakin, haikeaa vai mitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ollaan juu pieninkin jo 5.v. Haikeaa on, mutta on ollut todella ihanaa olla kotona monta vuotta ja nähdä lasten kasvavan, iloita pienistä arjen asioista ja mikä tärkeintä olla läsnä. Hyvillä mielin kohti uutta arkea, oikeastaan jo vähän salaa odotan sitä :).

   Poista
 3. Kivat varusteet, kyllä noilla kelpaa aloittaa päiväkodissa :) Ja nuo schnoorin tossut on vaan niin ihanat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika, toivotaan että näillä pärjätään alkuun ainakin, tossut on niin ihanat että tyttö ei meinaa malttaa olla pitämästä niitä tässä kotona , ja minä muistuttelen että niillä ei sitten mennä ulos tepastelemaan :).

   Poista

Kommentit piristävät aina :)