keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Pikainen mustikkakakku, helppoa ja hyvää!


Mustikkakakku

3 kanamunaa
1 lasi ruokosokeria
Puoli lasia spelttijauhoja
puoli lasia perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Kakun väliin:
Mustikkahilloa (lidlistä)
kermavaahtoa
tuoreita mustikoita


Riko kanamunat lasiin ja mittaa jauhot toiseen samankokoiseen lasiin. 
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi ja lisää jauhot ja leivinjauhe joukkkoon sihdin läpi. Kaada taikina 20cm irtopohjavuokaan.

paista 180c noin. 25- 30 min.

Leikkaa jähtynyt kakku kahteen tai kolmeen osaan ja kostuta osat vaniljamaidolla.( vaniljasokeria ja maitoa)
Levitä mustikkahilloa kakkupohjien väliin ja kermavaahtoa sekä tuoreita mustikoita maun mukaan.

Koristele kermavaahdolla ja mustikoilla.


Anna maustua jääkaapissa muutama tunti ennen herkuttelua!

 (Kakku pohjan ohjeen olen muokannut Olgan mansikkakakun ohjeesta, suosittelen kokeilemaan tuli tosi hyvä ja hiukan terveellisempi kakkupohja ).


Hanna





Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)