sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Vaatteiden nimikointi ja lukijaetu!

Kovasti ollaan täällä jo mietitty syksyyn liittyviä juttuja, vaikka kesästä vielä nautitaan.
Meidän pikkuneiti Heini aloittaa syksyllä päiväkodissa muutamana päivänä viikossa, koska itse hyppään koulunpenkille opiskelemaan, aika paljon kyllä jo odotan "uuden alkua" näiden kotiäiti vuosien jälkeen. Onhan se haikeaakin, mutta toisaalta niin mukavaa.

Nyt on herännyt kysymyksiä mitä sinne päiväkotiin tarvitaan?
No ensimmäisenä tuli mieleen että vaatteet ja kengät pitää nimikoida, koska oikeastaan missään neidin vaatteissa ei ole nimeä. Netissä aikani surffailtua otin yhteyttä Tarramonsteri nimiseen nettikauppaan, sieltähän löytyi vaikka mitä erillaisia vaatteiden nimikointi mahdollisuuksia.

Saimme testiin tarramonsterin monsteripakkauksen, ihanilla vaaleanpunaisilla prinsessatarroilla.
Pakkaus sisältää todella kattavan paketin erikokoisia ja muotoisia tarroja, tarroihin saa itse valita värin, kuvan ja kirjain fontin. Värejä ja kuoseja on laaja valikoima. Saat siis suunnitella tarroista ihan oman näköisiä. Tarrojen luvataan kestävän pesukone ja tiskikone käsittelyn. Tarrat sopivat myös lelujen, reppujen, kenkien, harrastusvälineiden ym. nimikointiin.

Jonkin verran olemme nyt kotioloissa testailleet tarroja, vaatteeet missä on tarrat kiinni ovat läpäisseet myös " pesukone testit ". Tarroja on nyt liimailtu päiväkotia varten ulkovaatteisiin, kenkiin, pipoihin, sadevaatteisiin ja joihinkin sisävaatteisiin, neiti ja äiti ovat molemmat tyytyväisiä ihaniin tarroihin ja ehkä Isäkin nyt löytää oiken takin sieltä päiväkodin naulasta :).

Tarramonsteri yritys on syntynyt siitä että päiväkoti ikäisten lasten vanhemmat huomasivat että lasten vaatteiden nimikoiminen on aika tylsää ja aikaa vievää puuhaa, eikä sillä tussilla tule niin kovin kaunista jälkeä, eli tästä ajatuksesta syntyi idea liimattavista tarroista ja tarramonsteri yritys sai näin alkunsa.


Kuvassa mallina pyöreitä tarroja.
Tarroissa lukee sukunimi vielä prinsessan pään alla, tässä kuvassa sukunimi nyt peitettynä.Tarramonsteri tarjoaa nyt lukijoilleni lukijaetuna -15 % alennuksen kaikista tuotteista koodilla 

TYTTÖTRIO Lukija alennus voimassa elokuun loppuun  ( 31.8.2013).

Nyt sitten nimikointi asiat kuntoon ennen syksyä!Hanna


8 kommenttia :

 1. Onpas kivännäköisiä, pitääkin pistää harkintaan. Täytyy myöntää, että olen aina ollut maailman huonoin nimikoimaan lasten vaatteet ja välillä on saappaat ja haalarit vaihtuneet päiväkodissa toisten kanssa ja välillä on (yleensä isän toimesta..) kotiin tullut vääriä vaatteita. Nykyään on vaikka mitä nimikointijuttuja tarjolla, esikoisen (13v) tarha-aikoina ei ollut muutakuin tussi, kuulakärkikynä ja silitettävä kanttinauha ja minusta mikään ei ollut hyvä idea, siksi varmaan en koskaan ole oikein tuota nimikointia oppinut:)
  Nykyään tosin Pikkuveljen tarhatädit tietävät jo, että kaikki EI-nimikoidut vaatteet kuuluvat yleensä meille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa testata, Tarramonsterilta saa tilattua pienempiäkin pakkauksia esim. aloituspakkauksen missä on 66 tarraa. Tussilla nimikoiminen on siitä kurjaa jos antaa tai myy vaatteita eteenpäin niin tussista jää ikävät jäljet vaatteisiin, nämä tarrat saa sitten kätevästä pois vaatteista jos haluaa.

   Poista
 2. Meillä on aina ollut NameBubbles tarroja, mutta toisaalta kotimaisia vaihtoehtoja olisi kiva kokeilla. Mutta pysyykö nämä yhtä hyvin kuin vastaavat ulkomaiset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei ole kokemusta muista tarroista, mielellään kyllä suosin näitä kotimaisia yrityksiä.

   Poista
 3. Me taidetaan olla nimikointitarrojen suurkuluttajia siihen nähden, että perheessä on vain yksi lapsi. Tuntuu, että keväällä tilatut tarrat ovat huvenneet hyvää vauhtia. Taidankin tilata kokeeksi nyt Tarramonstereilta. Tarrat näyttävät niin kivoilta! Kiitos alekoodista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin taidan tilata toisen erän koululaisten varusteisiin :).

   Poista
 4. Kiitos tästä, pitääpä tilailla, nimittäin vaikka meillä on jo koululaisia, niin huoh, siellä niitä on tavaroita ja tarvikkeita pitkin koulua. VOi myös nimikoida nuo liikuntavarusteetkin :9.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä :) sama juttu meillä, pitää tilailla uusi erä tarroja koululaisia varten :).

   Poista

Kommentit piristävät aina :)