torstai 1. elokuuta 2013

Parit suosikit.

Nappasin parit meidän suosikit Ticket Outdoor talvesta 2013-2014.
Tämä haalari olisi niin miedän pikku neidin näköinen, neiti näki haalarin kuvat ja oli heti myyty kun vaan löytyy pinkkiä väriä niin kaikki on silloin hyvin:).


Tämä takki on niin kaunis ja varsinkin hoikalle neitoselle varmasti kivan mallinen päällä kun takista löytyy vyötäröltä kuminauha kiristys.

Onko teillä suosikkeja löytönyt Ticketin talvesta?

Meidän pikku neiti tarvitsee lämpimän haalarin ehdottomasti talveen, onhan näissä hinnat aika kovia, että katsotaan nyt tuleeko hankittua? Meille saa kyllä tarjota hyvää haalaria koossa 110cm jos joltakin löytyy hyväkuntoisena??? Vaikka sitten kakkoshaalariksi.


( Kuvat Pikku Minea / facebook.)


Hanna


8 kommenttia :

 1. Ai sieltä löytyi tuonkin värinen haalari! Tuo onkin todella kiva! Itse asiassa hyvin varteen otettava vaihtoehto ensi talveen. Kiva nähdä livenä nuo Ticketit, ja päättää sitten mikä haalari meille tulee :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se tummempi versio samasta haalarista on myös kiva, mutta ei ehkä niin meidän neidin mieleen. Livenä olisi kyllä nämäkin kiva nähdä.

   Poista
 2. vähän noita selasin mutta mikään ei ollut ihan pakko saada, meillä muutenkin on jo aleista ostettu tulevaan talveen pari haalaria ja kaks osainen, joku ihana mekkotoppis puuttuu vielä kun en tiedä mahtuuko benettonin untsikka enää, täytyis alkaa kaivaa pian niitä taas esiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on sitten talven vaate asiat hyvällä mallilla, meillä pitää varmaan joka neidille ostaa jotain, olen niin huono ostamaan mitään jemmaan.

   Poista
 3. Tuota ilotulituskuosia on tulossa isommille myös upeana "mekkotakkina". Tiedän siis ainakin, mitä jään kyttäämään alesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää, ehkä odotamma sitten aleja :)

   Poista
 4. Tuo ilotulituskuosi on upea! Kannattaa kytätä Ticketin alea joulun aikaan, koska viime talvena ainakin laittoivat kaiken heti -50%.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuosi on kyllä tosi kiva, ehkä odottelemme ale myyntiä.

   Poista

Kommentit piristävät aina :)