torstai 8. elokuuta 2013

Syksyn tuntua.


Syksyn tuntua....

Sain anopilta ihanan syksyisen kärpässieni lyhdyn, tässä lyhdyssä kelpaa poltella tuikkuja iltojen hämärtyessä. Kiitos vielä ihnasta lahjasta.

Eilen ilmestyi uusi Koto living lehti, jokaisen ilmestyneen lehden olen lukenut moneen otteeseen ja aina ihania innostavia juttuja, käsitöitä ja tuunauksia täynnä koko lehti, lehden sivuista saa tehtyä myös kivoja seinätauluja esm. home sweet home tekstistä olen tehnyt tauluja.

Syksyn tuntua on myös se että minä ostin itselleni kalenterin, jotta saa kaikki asiat kalenteriin muistiin. Kalenteria en olekkaan tarvinnut moneen vuoteen kotona kotiäitinä ollessani mitä nyt seinäkalenteriin aina vaan merkkaillut lasten harrastukset, lääkärit ym. Mies ehdotti I phone.n kalenteria, mutta en sitä vielä suostunut käyttämään, jotenkin erillinen käsin kirjoitettava kalenteri tuntuu vielä oikealta muistiviholta.


Viimeisiä lomapäiviä viedään ja ensiviikon asiat vaan pyörii mielessä,miten sitä nyt vielä osaisi nauttia muutaman päivän? 
No nyt lähden valmistamaan jotain hyvää kesäruokaa, jääkaapista löytyisi lohta ja perunoita kävimme Heinin kanssa kaivamassa perunoita omalta perunamaalta ja jestas onpas potut kasvaneet ihan silmissä.

Hanna


8 kommenttia :

 1. Myydäänkö tuota kotoa ihan tavan kaupoissa?

  Mä käytän i phonen kalenteria :) kätevää, kun olen synkannut sen koneen kanssa ja siten vielä Murun kanssa, ollaan kaikki samalla kartalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ihan salesta ostin koto lehden, on varmasti kaikissa lehti pisteissä myynnissä. Mun mies sano samaa että saa sitten kätevästi koneellekkin kalenteri merkinnät, mutta olen vähän aina vastaa näitä "hienouksia" ehkä kokeilen jossain vaiheessa i phonen kalenteria.

   Poista
 2. Laukkuun mahtuva paperiversio, sellainen kalentarin pitää olla :)
  Kesäkuukausina ei niitä menomerkintöjä kalenteriin juurikaan tule, muina aikoina kylläkin.

  Oman pottumaan potut kuulostaa niin hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, sellainen mikä on aina mukana :). On ne perunat vaan hyviä, lapsillekkin maistuu jotenkin paremmin kun ovat itse olleet kylvö puuhissa silloin keväällä.

   Poista
 3. Itsekin tykkään käyttää tuollaista kirjoitettavaa kalenteria, vaikka meilläkin mies on useamman kerran ehdottanut Iphonea ;). Jotenkin kalenteri on itsestä kätevämpi ja kivempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin ajattelin, kalenteri tuntuu jotenkin aidommalta :).

   Poista
 4. Minä liputan myös peperisen kaenterin puolesta, vaikka töissä on käytössä myös sähköinen kalenteri. Välillä olenkin pulassa, kun en jaksa/muista kaikkia juttuja merkkailla kahteen paikkaan.
  Kiitos vinkistä, en ole tuohon KOtoLivingiin tutustunutkaan, pitääkin tsekata se !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kannattaa tutustua Koto lehteen :).

   Poista

Kommentit piristävät aina :)