maanantai 12. elokuuta 2013

Uudet tuulet!


Uudet tuulet!

Tässä meidän päiväkotiin lähtiä tänä aamuna, reippain mielin lähdettiin aamulla päiväkotiin, voi mikä helpotus se olikaan minulle että neiti menee mielellään hoitoon. (Kuva puhelimella napattu)

Tänään alkoi sitten isommilla tytöillä 5 ja 6 lk sekä äidillä opiskelut.

Näin meillä aloitellaan tämä syksy, kaikki on uutta ja jännää, äiti ei ole kotona odottamassa koululaisia eikä tekemässä välipaloja, siivoamassa ym. No ehkäpä ne kaikki siitä sitten pikku hiljaa paikkansa löydä.

Hymy poskilla kohti uutta!!


Oikein hyvää ja turvallista koulun alkua kaikille pienille ja vähän isommillekkin koululaisille ja ennen kaikkea oppimisen iloa!


Hanna

4 kommenttia :

  1. Hei!Olen seuraillut blogiasi jo pitkän aikaa en vain ole jättänyt kommenttia, mutta nyt oli pakko:) kuulostaa niin ihanalle tiedän syksy:)minäkin haaveilen opiskelusta, kun vain rohkenisi aloittaa..Työ jossa olen on raskasta ja en hirveästi pidä siitä ja se kyllä vaikuttaa kaikkeen. mutta Hyvää koulun alkua teille kolulaisille ja päiväkotilaiselle. T.Riitu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun jätit viestiä:) monenlaisia tarinoita olen kuullut kahden päivän aikana opiskelutovereilta alan vaihdosta ja elämän tilanteista, kannattaa ottaa rohkeasti itseään niskasta kinni ja olla murehtimatta liikaa, kerran täällä vaan eletään!

      Poista

Kommentit piristävät aina :)