torstai 31. lokakuuta 2013

Ruskovillaa alle!


Meillä on suosittu jo vuosien ajan ruskovillan aluslapasia ja silkkimyssyjä.
Ruskovillan tuotteita lapsi pitää mielellään ne ei kutise eikä kiristä.

Ruskovillan nettikaupassa palvelu pelaan, parissa päivässä tuotteet on postilaatikossa. Nyt tarvittiin uudet alushanskat, koska meidän 5.v. neiti ei tykkää kun lapaset kutittaa, nämä aluslapaset on kätevät sujauttaa kintaiden tai lapasten alle lämmittämään ja sitomaan kosteutta, näin pysyy pienet kätöset kuivina ja lämpiminä.
Silkkimyssyjä ollaan käytetty ihan vauvasta saakka kaikilla tytöillä, ne vaan on niin parhaita varsinkin päästään hikoileville lapsille oikein hyvä vaihtoehto.
Ruskovillan valikoimista löydät myös lämpöiset villahaalarit.
Ruskovillalta löytyy myös aikuisten aluskerrastoja ja kaikkea lämpöistä vaikka joulupakettiin.

Ruskovilla nettikauppaan pääset tästä.


( kuvat Ruskovilla )Lämpöisin ajatuksin 
Hanna
6 kommenttia :

 1. Meilläkin on suosittu ruskovillaa aikaisempina talvina, ja nuo lapaset on kyllä ihan huiput! :) Tälle talvelle ei ollakaan vielä mitään hankittu :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos silkkivinkistä! Mä en tiedä, suostuuko tuo eskarilainen enää kypärämyssyä päähään laittamaan, mutta jos suostuu, niin täytyy kokeilla silkkistä. Pää on aina ulkoilun jälkeen litimärkänä ja olen miettinyt, että mikä siihenkin auttaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, meille on ollut ainakin ihan paras silkkinen kypärämyssy, kun lapset hikoilee päästä, kannattaa kokeilla luulisin että eskarilainen sen vielä suostuu laittamaan päähän.

   Poista
 3. Heh luin ensin Ruskovilla ale :D Ja sellainen pieni löytyikin http://www.antonnina.com/store/ tuolla jotain ko. tuotteita ja kaikista tuotteista vielä tänään -20%

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun vinkkasit ale vinkistä, nämä on aina tervetulleita:)

   Poista

Kommentit piristävät aina :)