keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Suklaa tikkarit.

Ostin tässä jokin aika sitten Lidlistä tälläisen tikkari pakkaukset missä on muotit ja tikkuja. Suklaatikkareita on helppo tehdä,  suklaa sulatetaan ja laitetaan muotteihin jääkaappiin jähmettymään, helppoa kuin mikä! meillä 12.v neiti teki näitä ihan itsenäisesti, kivoja pikku herkkuja vaikka lasten kutsuille. Kuvat on nyt mitä on, iltahämärissä äkkiä otettuja, mutta älkää antako sen häiritä. Paketissa oli kaksi muotti pohjaa kukat ja sydämet sekä 100 kpl tikkarin tikkuja.


Syysterkuin Hanna

7 kommenttia :

 1. Mä juuri yritin eilen Prismasta tuollaisia katsoa, mutta ei siellä ollut.
  Pitääpä käydä Lidlissä! :)
  Aika kivoja on ja helppo varmaan tehdä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi helppoja ja nämä voi vaikka pakastaa ja tehdä pieniä jäätelö tikkuja. Lidlissä näitä settejä oli myynnissä parisen viikkoa sitten.

   Poista
 2. Tosi hyvä idea!
  Meillä menee aikalailla aina mainokset rokeen, niin en ole huomannutkaan tällaisia.. Täytyy kaivaa tuo uusin lidlin mainos takaisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin nämä jo parisen viikkoa sitten lidlistä silloin siellä oli muitakin leivonta tarvikkeita myynnissä. Toivottavasti vielä löytyy.

   Poista
 3. Mä ostin nuo samaiset muotit, mutta ei olla ehditty vielä testaamaan. Tästä intoutuneena nyt ainakin suklaatikkarit lähtee kokeiluun, seuraavaksi sitten toffeeta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilkaa ihmeessä ja meillä taidetaan testata näitä seuraavaksi jäädytettyinä :)

   Poista
 4. Tuo on mennyt mulla ihan ohi, vaikka Lidlissä käynkin joka viikko...

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)