tiistai 29. lokakuuta 2013

Uusi lapsiperheiden karttapalvelu!

Uusi karttapalvelu ohjelma Valio Onni

 Mitä? Karttapalvelu mihin on kerätty lapsiperheille vinkkejä ja helpotusta lapsiystävällisistä kohteista Suomessa. Kohteita voi lisätä palveluun kuka tahansa.

Kenelle? Lapsiperheille.

Miksi? Löydät sovelluksen avulla helposti palvelut esim. matkustaessa vieraassa kaupungissa.
 Löydät karttapalvelusta hyväksi todetut ruoka ja kahvi paikat, ostospaikat, puistot ja leikkipaikat ym.

Lapsiystävälliset paikat on jaoteltu karttasovelluksessa eri aiheisiin: Ulkoilu, viihde, ruoka, kulttuuri, ostokset ja palvelut.  

Karttapalvelu on todella kätevä esim. matkaillessa lasten kanssa. Karttasovellus kulkee älypuhelimessa aina mukana, vaikka sitten sillä hädän hetkellä, silloin kun lapsille iskee  se kiljuva nälkä ihan yhtäkkiä odottamatta, voit katsoa helposti  sovelluksen avulla suositellut lapsiystävälliset ravintolat.

 Karttapalvelu on rakenettu Kidd.io  palvelun päälle. 

Kuluttajakilpailu!

Nyt kaikki paikkoja lisäilemään!  Kaikkien paikkoja lisänneiden kesken arvotaan kaksi kynttiläillallista arvo 250€  ja voittajat saavat itse valita mieluisen ravintolan ja seuran, voit viedä vaikka koko perheen syömään ja nauttimaan unohtumaton ilta tai sitten voitte mennä viettämään kahdenkeskistä aikaa puolison kanssa.

Eikä siinä vielä kaikki, palkinnon saavat myös aktiivisemmat käyttäjät, jotka palkitaan valio Onni- tuotelahjoilla.Me Blogiringin bloggaajat listattiin paikkoja karttapalveluun omalta lähiseudulta ja tässä muutamia kuvia paikoista missä meidän perhe viihtyy täällä Porin seudulla.


Kuvat Kirjurinluoto Pellehermannin leikkipuisto Pori.


Kuvat Yyteristä kesällä ja talvella.Kuvat  Koivuniemenherrasta Merikarvialta (noin 50 km Porista) , sieltä löydät aitoa maatilamatkailua.Kartta palveluun pääset Tästä

Yhteistyössä Valio


8 kommenttia :

 1. Olisinki ilmottanu ton "oman kunnan lomapaikan" Koivuniemen herran, mutta se kait onkin jo siellä. Ainakin te olette tutustuneet paikkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, koivuniemenherran lisäsin sinne koska se on meidän perheen suosikki paikka ollut jo yli kymmenen vuotta ja aina vaan yhtä mukavaa sinne on mennä lasten kanssa.

   Poista
 2. Tämä oli kyllä tosi kiva ja hyödyllinen kampanja! :) Kävin itsekin lisäämässä palveluun omat kotipaikkakuntani suosikit! :)

  http://mbabysteps.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ihan mahtava juttu, tälläistä palvelua tarvitaan:) Kiva kun jätit linkkiä!

   Poista
 3. Tämä oli meistäkin hauska ja oikeasti hyödylinen kampanja. Olemme tulossa ensi keväänä Poriin lasten kanssa. Ikinä ennen emme ole Porissa käyneet ja isäntäperhe on lapseton pariskunta, joten varmasti käymme näitä vinkkaamiasi paikkoja katsomassa :) Ihania varsinkin nuo uimarantakuvat!

  http://meidnpieniryyni.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi tervetuloa vaan tänne meidän suunnalle, yyterissä kannattaa ehdottomasti käydä ja kirjurinluodossa.

   Poista
 4. Wau, en olekaan tuollaisesta palvelusta kuullut mitään! Kiitos vinkistä, täytyypä tutustua paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palvelu on aivan uusi, kannattaa käydä ehdottomasti tutustumassa:)

   Poista

Kommentit piristävät aina :)