sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Tossutellaan ja Tassutellan...Sisätossut tulee välillä yllättäen pieniksi, meillä on pikku neiti ollut niin tyytyväinen sofie Schoorin ballerina tossuihin kun niillä pääsee kuulemma kävelemään varpailla ja ovat muutenkin hyvät jalkaan. Päiväkodissa niitä on käytetty nyt elokuusta lähtien ja taitaa käydä pian pieniksi, nyt olisi toiset tossut ostoslistalla samalta merkiltä. Aika ihania herkku värejä löytyi Pikkujalat nettikaupasta jos vielä pieni alekoodi jostain löytyisi, kun nämä tossut ovat aika hintavia. Alekoodeja saa vinkkailla jos sattuu sellaiseen törmäämään. Sofie schoorilta löytyy myös nättejä poikien tossuja.

Toinen suosittu tossu merkki on tohvelisankarin tossut Tohvelisankari nettikaupassa riittää valinnavaraa ja toimitus on nopea.
Nämä enkelitossut neidillä on kerhossa ja pesty niitä on moneen kertaan eikä ne mene kyllä miksikään hinta-laatu suhde näissä on kyllä kohdillaan!

Tohvelisankarilta sain sähköpostia ja alekoodin 6405542 koodilla saat alennusta -20 % 10.11 asti.
nyt sitten mittimään mitkä tossut päätyy meidän pukin pussiin pikku neidille.

Muitakin hyviä tossu vinkkejä saa vinkkailla ja linkitää tähän postaukseen!!
Toivotaan että näistä on hyötyä tossu asioita pohtiville.

(Kuvat Pikkujalat ja Tohvelisankari)


Suloista sunnuntaita!

Hanna


5 kommenttia :

 1. Mä olen kanssa tykännyt noista tossuista tosi paljon :) Ja tuo ulkonäkö, huokaus.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On nämä kyllä niin nättejä tossuja:)

   Poista
 2. Just vinkkasin blogissani Booztin alesta, siellä oli muutamia hajakokoja 60 prossan alella! Taisivat mennä tosi nopeasti kun itsekin jäätiin ilman, mutta kannattaa vielä kurkata jos olis jotain jäljellä:)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)