perjantai 15. marraskuuta 2013

Viikonloppua!

Viikonloppu edessä ja joulu jutut mielessä, tänä jouluna ei taida olla aikaan moniin viime vuotisiin jouluihin verrattuna sellaiseen touhuamiseen mitä viime vuosina on ollut, opiskelut vie aikaa ja välillä sitä kallisarvoista vapaa-aikaakin, mutta näillä mennän nyt tänä jouluna.

Eilen käväisin tiimarissa ostamassa joulukortit, juu ihan sellaiset valmiit kortit ajattelin tänä vuonna lähetellä säästääkseni edes hiukan aikaa. Tiimarissa oli hyviä tarjouksia, pitää mennää uudelleen viikonloppuna kynttilät ja kynttilälyhdyt olivat kaikki puoleen hintaan, tiimari tyhjentää nyt varastoja, kun lopettavat koko toiminnan.

Joulukalenterit olisi seuraavana listalla, sähköpostiin tuli tänään aika kiva tarjous eiri kuvalta sieltä voi tilata nyt puoleen hintaan koodilla"joulu13" joulukalenterin omilla kuvilla aika hauska idea, perinteisen suklaakalenterin tilalle, tästä linkistä Eirikuvalle eirikuva

Kuva eirikuva.fi
Oletteko huomanneet Punaisen ristin lipaskeräyksen tsunamin uhrien auttamiseen, Blogiringillä on oma keräyslipas minkä löydät sivu bannerista, lahjoita kaikki apu on nyt todella tärkeää.

Auta Filippiinien taifuunin uhreja nyt. Lahjoitustasi tarvitaan, jotta Punainen Risti voi toimittaa paikalle ruokaa, vettä, lääkkeitä ja avustustarvikkeita. 


Meidän perjantai ilta jatkuu rauhallisesti telkkarin ääressä herkkujen ja sukkakutimen kanssa.

                                        Mukavaa viikonloppua!!

                                                         Hanna

2 kommenttia :

 1. Mä olen ollut niin superlaista jo monena jouluna, etten ole muka ehtinyt lähetellä joulukortteja ollenkaan. Nyt aion tsempata, kun neidin eskariryhmä myi joulukortteja ja mulle jäi pari nippua omiin käsiin. Hyvä syy lähetellä kortteja :)

  Hauska idea tuo eirikuvan joulukalenteri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olivatko he itse tehneet kortit mitä myivät? Kiva idea.

   Poista

Kommentit piristävät aina :)