lauantai 11. tammikuuta 2014

Kosmetiikkaa..


Olen nyt muutaman kuukauden käyttänyt Flow kosmetiikkaa, kokemukseni ovat olleet pelkästää positiivisia, etenkin mineraali meikkipuuteri ja natural ripsiväri mitkä on käytössä lähes päivittäin.
Meikkaan yleensä aika luonnollisesti "kaikkea vähän tyyliin".

Sitten on Flow kosmetiikan pala saippuat mihin etenkin mieheni on ihastunut, hän ei enää pese millään muulla kun näillä saippuoilla itsensä päästä varpaisiin. Saippuat on täysin ekologisia näissä ei ole säilöntä, väriaineita eikä keinotekoisia haljusteita. 
Saippuat löytyy täältä. Hiusten pesuun olen itsenkin kokeillut pala saippuaa mutta en ole siihen vielä päässyt oikein "sisälle" hiukset jää hieman tahmeiksi, ehkä pitää tilata saman sarjan hiushoitoainetta niin saa sen tahmaisuuden pois.

Suosittelen tutustumaan Flow kosmetiikka


Hanna


3 kommenttia :

 1. Kuulostaa mielenkiintoiselta. Ovatkohan nämä miten "allergiaystävällisiä"? Itselläni meinaa esim monesta meikkivoiteesta tulla silmien ärsytystä (vaikken niitä tietty silmiin laitakaan ;D), ja olenkin yrittänyt etsiä meikkejä jotka eivät ärsyttäisi niin silmiä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omalle iholle nämä meikit ovat sopineet ainakin hyvin, eikä ole tullut mitään allergia oireita, luulisin että yksi syy on se että näissä ei ole mitään säilöntä ym aineita esim. meikkipuuterissa lukee että on hajusteeton, öljytän ja säilöntäaineeton, ei turhia lisäaineita sopii allergisille. Kannattaa kokeilla!

   Poista
 2. Käytin kanssa ennen Flowta tai silloinhan se käytti nimeä Vihreä Kosmetiikka. Pakkaukset oli mielestäni silloin paljon kauniimmat :) Tuotteet on ihania!

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)