maanantai 10. maaliskuuta 2014

Keväinen kakku.


Naistenpäivänä herkuteltiin ihanalla keväisellä kakulla.

Valkosuklaajuustokakku

200g suklaa keksejä
50g voita

200g valkosuklaata (käytin pandan suklaata)
200g maustamatonta tuorejuustoa
1/2 dl sokeria
2 dl kermaa
 3 liivatelehteä
 2 rkl sitruunamehua

Murskaa keksit ja lisää voi.
Levitä keksi murut irtopohjavuoan pohjalle.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen noin 10min.
Sulata suklaa, vatkaa kerma ja lisää sokeri kermavaahdon joukkoon. 
Lisää tuorejuuston joukkoon sulatettu suklaa ja vatkattu kerma kevyesti sekoittaen.
Kuumenna sitruunamehu ja lisää puristellut liivatteet kuumaan mehuun.
Sekoita tuorejuusto-kerma-suklaa massaan mehu missä on sulatetut liivatteet.

Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään koristele mielesi mukaan!!

HERKUTTELE

Ihanaa alkanutta viikkoa !!!

Hanna



2 kommenttia :

  1. juustokakut on mun suosikkeja, sekä tehdä että herkutella. Helpolla hyvää, mikäs sen mukavampaa.

    Mukavaa viikkoa teille ja :)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)