sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Grillaus kelit!


Tänään on aurinko ja lämpö hellinyt meitä, aivan mahtava keli!
Oltiin koko päivä pihalla, tehtiin piha töitä, maalattiin terassia, syötiin grilli ruokaa ja mies vaihtoi kesä renkaat autoihin. Luontoa ihasteltiin ja ensimmäinen sitruunaperhonen pongattiin pihapiiristä.

Huomenna vielä vapaapäivä ja sitten neljä päiväiseen viikkoon!

Hanna8 kommenttia :

 1. Kyllä on ilmat hellineet pääsiäisenviettäjiä. Ihan nurkan takana jo kesä.

  Mäkin näin eilen sitruunaperhosen. Onneksi ei ollut ensimmäinen perhoshavainto suruvaippa, senhän sanotaan tietävän surua ja murhetta tulevaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat kelit on ollut, toivotaan että jatkuu samanlaisena :)

   Poista
 2. Ihanat kelit kyllä sattuivat Pääsiäiseksi. Mekin nautiskeltiin vähän eilen ulkoilmasta, kun neiti näytti jo vesirokossaan niin hyvävointiselta ja käytiin jätskillä ja keinuttiin hetki kotipihassa. Ei olisi pitänyt, sillä neiti valitti sitten koko loppupäivän päänsärkyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva että neiti toipumaan päin, meilläkin valitteli pienin neiti päänsärkyä viime yönä, mutta aamulla ihan ok, olikohan saanut liikaa aurinkoa.

   Poista
 3. Ihanat grillaustunnelmat teillä siellä :). Mekin avattiin eilen grillikausi. Kevät on niiiin kivaa aikaa.

  Ps. Bloggailen nykyään Kilojen viemää blogissa, osoite: eloajailoa-johanna.blogspot.fi. Blogi keskittyy pääasiassa siis laihdutus, painonhallinta, liikunta, ruokailu yms juttuihin. Suljin Omenankukkia ainakin toistaiseksi, kun en saanut aikaiseksi kirjoitella nyt sen tyylisiä juttuja. Mutta siis, blogistaniassa ollaan mukana nyt Kilojen viemää muodossa ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kevät on kyllä niin parasta aikaa! Kiitos tulen seuraamaan toista blogiasi oikein mielelläni, terveys ja liikunta on lähellä sydäntä, aloitin juoksemisen muutama viikko sitten ja tavoitteena on juhannukseen mennessä juosta 5km katotaan miten käy, voisin kirjoitella siitä joku kerta tänne blogiin.

   Poista
 4. Ihana tuo aurinko:) Vitsi onko teidän pihassa tollanen ihana pikkumetsä:) Hyvää kesän odotusta teille!!! t.riitu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu me asutaan täällä metsän keskellä :) Kiitos samoin sinulle ihanaa kesää!

   Poista

Kommentit piristävät aina :)