keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Pienin askelin pääsiäiseen..


Onko teillä jo koristeltu kotia jo pääsiäistä varten? Meillä aloitettiin eilen koristelemaan kotia niillä koristeilla mitä kaapista löytyi. Suunniteltiin tyttöjen kanssa mitä kivoja askarteluja tehdään pääsiäiseen ja tultiin siihen tulokseen että virpomisoksia ainakin koristellaan palmusunnuntaiksi.


Kuinka iso juhla pääsiäinen on teille? Meille se on hyvän ruoan ja vapaapäivien juhlaa sekä ystävien tapaamista ihan ajan kanssa. Lapsille isoin merkitys taitaa löytyä pääsiäispupun tuomista suklaamunista.

Mukavaa keskiviikkoa!

Hanna
4 kommenttia :

 1. Yhtään koristetta en kyllä ole vielä laittanut, vitsatkin askartelematta :D
  Toivon, että ipanat laittavat ruohot päiväkodissa tai koulussa :D

  En kyllä ymmärrä yhtään, miten olen näin myöhässä.. Lauantaina varmaan siis askartelua tiedossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tuo pääsiäinen yllätti taas tänäkin vuonna, viikot menee niin hurjaa vauhtia,että ei meinaa perässä pysyä. Meillä rairuohot kasvamassa, katsotaan itääkö ne ollenkaan, löysin jokun vanhan siemenpussin kaapin perältä, tuskin siemenet vanhaksi menee.

   Poista
 2. Pääsiäinen on ihana ylimääräinen vapaa arjen keskellä ja hyvä syy vähän laittaa kotia erinäköiseksi. Meidän valmisteluja osoitteessa http://valkoinenkartano.blogspot.fi. Munia on koristeltu ja kynttilöitä ostettu, ja on keltainen kattauskin suunnitteilla. Lomaa odotellessa ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentista tulen heti vasta vierailulle!

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)