maanantai 16. kesäkuuta 2014

Matkalla suomessa ja blogirinki.Matkalla Suomessa!

Suomessa on niin paljon kauniita tutustumisen arvoisia paikkoja. Viikonloppuna oltiin mieheni kanssa tapaamassa mieheni sukua, serkku tapaamisen merkeissä. Mahtavaa porukkaa ja uusia tuttavuuksia. Samalla ehdittiin ihastelemaan Upeaa Porvoota, mihin pitää palata uudemman kerran ajan kanssa. Mukava viikonloppua takana, täsät on hyvä aloittaa juhannusviikkoa heti parilla vapaapäivällä, juhannuksena sitten tämä rouva tekee töitä, mutta yrittää nauttia hyvistä juhannusherkuista töiden lomassa.

 Blogiringin kesäjuhliin en ehtinyt piipahtaa, mutta ehkä vielä joskus pääsen teitä blogi kamuja näkemään ja tutustumaan ihmisiin blogien takaa.
 Blogiringillä on aivan uudet sivut Blogirinki kannattaa käydä tutustumassa uudistuneisiin sivuihin. Kaikilla blogeilla on myös oma sivusto meidät löydät Täältä
Blogiringin blogeissa on applikaatiot mistä löytyy ajan tasaiset uusimmat postaukset kätevästi ja nopeasti. Blogiringin sivustolta löytyy jokaiselle mieluinen blogi ihan varmasti, tarjolla on perheblogeja, ruokablogeja ja leivontablogeja. Nyt vaan tutustumaan blogi tarjontaan!!


Maanantai terveisin Hanna


4 kommenttia :

  1. Kiva kuvasarja matkaltanne! Ja tuo blogirinki vaikuttaa tosi kivalta jutulta!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kannattaa tutustua monipuoliseen blogiringin tarjontaan sieltä löytyy blogeja moneen aihepiiriin.

      Poista

Kommentit piristävät aina :)