keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Eskarilaisen talvi vaate mietteitä


Mini rodinin pingviini takki on aivan ihana,mitenkähän nämä koot menee tässä takissa, onko joku tilannut tätä takkia?


(kuvat babyshop)

Molon takki on väritykseltään täydellinen. 

Meillä ei ole eskarilaisen talveen vielä hankittuna mitään kaikki viime vuotiset talvivaatteet ovat tulleet pieniksi ja laitettu eteenpäin kiertoon. 


Ehdotelkaa mitä merkkejä / vaatteita olette ostaneet eskari ikäisille ensi talveen? Tarviiko eskarilainen vielä toppahaalaria vai pärjääkö takki housut yhdistelmällä?


Hanna

13 kommenttia :

 1. Minä olen miettinyt myös tuota, että haalari vai takki-housut. Tyttö itse sanoi, että tahtoo haalarin, joten se kait se sitten on. Esikoisen aikana huomasin, että eskarissa lähes kaikilla oli haalari talvella, ekaluokalla ei enään kellään.

  Minä olen myös ihastellut tuota Molon takin väriä. Heidän peurakuosi pitäisi nähdä livenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haalari meilläkin on ollut tähän asti ykkösenä, katsotaan kuinka käy, ehkä hankimme molemmat.

   Poista
 2. Reimalla oli ihanan näköinen moniväri-raitatakki jos sellaisesta tykkää :) Meillä on eskarilaiselle haalari ja 2-osainen, ja itse haluaa haalaria käyttää. Meillä on isommat käyttäneet haalaria talvella vielä koulussakin - se on niin nopee pukea vrt 2-osaiseen, kun kiire on välkälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin kurkata reiman takki. Totta tosiaan haalari on niin nopea vetäistä päälle, kun kaverit jo odottaa :)

   Poista
 3. Meillä on vielä eskarilaiselle haalari talveksi sekä kaksiosainen lisäksi. Luultavammin kaksiosaisen pidän eskarikäytössä ja haalarin saa kyllä sinnekkin jos haluaa mutta haalari on pääosin kotipihan rymyämiseen ajateltuna. Vähän vaan jännittää kuinka haalari mahtuu kun on 128cm ja Pinjalla on pituutta noin 122cm, olisin ottanut 134 mutta Mololla ei tuota kokoa ollut haalareissa. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko asiat on aina niin hankalia, meillä niin pikkuinen eskarilainen että 116cm menee vielä hyvin. Luulisi 128 cm haalari vielä mahtuvan jos tyttö nyt 122cm, mutta kasvua voi tapahtua talven aikana yllättäväkin paljon.

   Poista
 4. Talvi_vaate_mietteitä?? Lapsia tehdään ennenkuin osataan edes alkeellisimpia yhdyssanasääntöjä. :'D o tempores, o mores...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi sinun ei tarvitse lukea tätä blogia jos "virheet" häiritsee.

   Poista
 5. Mä tähän sulle kommentoinkin jo aamulla, mutta olisko mennyt bittiavaruuteen?

  Pinkiltä näyttää teidän suunnitelmat :D Meillä tyttö käytti eskarissa pääsääntöisesti haalaria. ja nyt kyseli taas, kun kaivoin viime talven topat esille arviointiin, että koska saa taas pitää haalaria. Aion silti hankkia yhden kaksiosaisenkin asun talveen. Molempi parempi, haalari nopeampi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkki on nyt tytön mielestä se paras lempiväri :) Näin se menee haalari on tosiaan niin helppo ja nopea vetää päälle, taidamme varustautua talveen molemmilla.

   Poista
 6. Meillä oli haalari+2xtakki&housut, eniten tuli pidettyä haalaria eskarissa. Tykkäsi kun se oli nopea pukea, ja suunnilleen koko ryhmällä olikin PKssa haalarit talvella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla toisten kokemuksia, kiitos vinkeistä:)

   Poista
 7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)