torstai 11. syyskuuta 2014

Välikerrasto pohdintaa fleece/villa vaatteet.

Reiman fleece haalari

Kivat villahaalari

Fleece vai villa siinä kysymys? Meillä ollaan yleisesti luotettu aina villaan, miten teillä?
Nyt eskarilaisen äitinä mietin haluaako lapsi pukea ylleen edelleen villahaalarin vai pitäisikö olla kaksi osainen fleeceasu? Lapselta kun kysyy niin "ihan sama" ainakin vielä, kunnes koittaa kylmät ilmat ja pitäisi pukea sitä väliasua sinne ulkovaatteiden alle.

 Across fleeceasu housut ja takki
Reiman villatakki

Tässä joitain poimintoja netistä, Reiman villatakki näyttää hyvälle, sitä voisi mennä ihan livenä hypistelemään. Kivat villahaalari meillä on ollut monena talvena ja se ei käytössä kulu, siinä on hinta-laatu suhde on kohdallaan. Myös Reimalta on ollut fleece takkia ja housua. Ruskovillan asusteisiin olla myös luotettu joka talvi.

Miten teidän eskari ikäisillä on ratkaistu tämä välikerrasto asia?
 Villa vai fleece? Vai jokin muu materiaali?

(Kuvat Reima ja Anton&Nina verkkokaupat)

PS: Vinkki Anton&Nina verkkokaupassa norm.hintaiset sisävaatteet nyt -20% ja ilmaiset postikulut viikonlopun ajan.


Hanna6 kommenttia :

 1. Villasta on meilläkin tykätty enemmän, kun hengittää eikä hiosta niinkuin fleece. Haalari olis nopeampi pukea, ja voi olla että meidän eskarilainen sitä vielä kaipaa, mutta nyt on 2-osainen väliasu ihan siitä syystä että on viime talvena löytyi alesta villahousut ja sen kaverina on sitten fleecetakki. Minusta villa on myös jotenkin notkeampi matsku, ja fleece tuntuu aina kinnaavan ja mylttäytyvän välikerroksessa. Teksi mieli etsiä villatakki tuon fleecen tilalle. Makuasioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villatakki olisi varmasti hyvä, mutta nämä itse kudotut versiot kutittaa meidän neidin mielestä ja ei halua niitä käyttää. reiman villatakki pitää kyllä katsastaa. On nämä sellaisia maku asioita suuntaan ja toiseen.

   Poista
 2. Meillä on luotettu aina fleeceen. Vaikka hikoilevaisen lapsen äitinä, ehkä pitäisi luottaa mielummin villaan, mutta se kuulemma kutittaa kohdista, jotka sattuvat vähänkin osumaan paljaalle iholle. Meillä oli viime talvena eskarilaisella juurikin tuo ylimmän kuvan Reiman fleecehaalari toppahaalarin alle ja toivon, että se mahuu vielä tulevanakin talvena. Kaksiosaisten toppa-asujen alle on sitten jemmassa vastaava kaksiosainen fleeceasu. Näillä mennään.

  VastaaPoista
 3. Teillä sama kutitus ongelma kun meilläkin, varsinkin kudottujen neule juttujen suhteen, olen kutonut villapipojakin, mutta sitten ne jää pitämättä tämän kutitus ongelman takia.

  VastaaPoista
 4. Meillä on tykätty Po.pin kaksiosaisesta villafrotee väliasusta. Ohut, notkea, lämmin, eikä kutita.

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)