tiistai 28. lokakuuta 2014

Ihania kasvisherkkuja !Meillä on viime päivinä syöty ihania kasvisherkkuja ja maukkaita leipomuksia. Kiitos
 kirjalle mikä on herätellyt innostumaan pitkästä aikaa kasvisruoasta. Kirja on Vegaanin keittiössä Elina Innasen kirjoittama kirja mistä löytyy helppoja ja nopeita arkiruokia edullisista raaka-aineista. Kirjasta löydät myös ihania aamupalareseptejä, salaatteja ym.Muutamaa ohjetta olen jo ehtinyt kirjasta testailla ja mikä parasta koko perhe on tykännyt, vaikka tytöt ovatkin vähän epäröineet Äidin pöperöitä siinä vaiheessa kun ruokaa valmistan.

Nyt on sopiva aika käyttää kauden kasviksia ruoanlaitossa, porkkanaa, punajuurta, lanttua ym. Kaikkia maukkaita kotimaisia juureksia saa nyt edulliseen hintaan tähän aikaan vuodesta.


Suosittelen tutustumaan kirjaan, kirjan kirjoittajalle Elinalle vielä lämpimät terveiset ja kiitokset innostavista ohjeista ja kauniista kuvista.Hanna

2 kommenttia :

  1. Kiitti kirjavinkistä! Meillä on perheessä ruoka-aineallergioita ja keliakiaa. Esikoinen on kasvissyöjä ja me muutkin syömme paljon kasvisruokaa. Juurekset ja vihannekset kun sopivat meille kaikille. Kiva päästä nyt testaamaan uusia reseptejä.
    Tänään kuitenkin käytän päivän ekan piparisatsin leivontaan. NAM!
    Tulehan vastavierailulle:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kun poikkesit, tulen vasta vierailulle pika pikaa :) Ruoka-aine allergiat on niin yleisiä onneksi aina löytyy hyviä vaihtoehtoja moneen ruoka-aineeseen, monet kaupat panostaa varsinkin eirtyiruokavaliota tarvitsevien tuotteiden laajentamiseen entisestään ja se on oikein hyvä asia.

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)