torstai 16. lokakuuta 2014

Syksyn ulkopuuhaa!Haravointia riittää.. haravointi on ihan mukavaa hyötyliikuntaa. Ollaan käyty auttamassa Mummua haravointipuuhissa muutamaan otteeseen, pienin neiti vielä innolla mukana, isommat ei enää niinkään jaksa innostua, paitsi siinä vaiheessa kun pienenestä palkan maksusta puhutaan. 

Meillä on ensiviikolla syysloma viikko eskarilaisella ja minulla on koko viikko, koululaisilla vain kolme päivää, meillä ei ole mitään erityisiä suunnitelmia viikon varalle. Käydään uimassa, ulkoillaan ja tavataan ystäviä siinä sitä sitten jo onkin suunnitelmia viikon varalle. 

Onko syysloma jo vietetty vai vasta edessä ?

Kotiuduin juuri pilates tunnilta, ensimmäinen tunti alkeiskurssin jälkeen, vaikelta tuntuu, mutta meinaan mennä uudestaan ensiviikolla!

Torstai terveisin Hanna 

4 kommenttia :

 1. Kauniilta näyttää teidänkin syyspuuhat!

  Täällä on neiti viettänyt syyslomaa tämän viikon papan kanssa. Itsellä ei ole mahdollisuutta lomailla uudesta työpaikasta kuin ties koska seuraavan kerran... Mutta mukavaa syyslomaa teille!

  VastaaPoista
 2. Hienoa että tyttö saa viettää Pappan kanssa lomaa, toivottavasti itsekin saat pienoisen loman toteutettua jossain välissä.

  VastaaPoista
 3. Ihanat syksykuvat :). Mukavaa syyslomaa teille sinne!!

  VastaaPoista
 4. Heippa! Täälä olisi tämmöinen tutkimus, johon kannattaa käydä vastailemassa, vie noin 10-15 minuuttia :) Suunnattu kaikille 3-12-vuotiaiden lasten vanhemmille :) Kyselyä saa jakaa :)
  https://my.surveypal.com/Mit%C3%A4%20vanhempi%20haluaa%20lapsen%20liikuntaharrastukselta

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)